Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | La castellonenca Sara Sorribes cau en quarts i s’acomiada del WTA d’Auckland

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

TENNIS | La castellonenca Sara Sorribes cau en quarts i s’acomiada del WTA d’Auckland

No ha pogut ser. La jovencísima tennista castellonenc Sara Sorribes, actual número 86 del món, ha caigut eliminada en el matí d’ahui en els quarts de final del torneig de tennis d‘Auckland després de sucumbir davant la taiwanesa Su-Wei  Hsieh.

Su-Wei Hsieh, vigent número 28 del món, es va imposar a Sorribes en dos sets (6-3 i 6-2) baixant-la de la competició. La taiwanesa s’enfrontarà en la semifinal davant la jove promesa canadenca Bianca Andreescu de tan sols 18 anys.

El Su-Wei Hsieh elimina a Sara Sorribes i jugarà la semifinal davant Bianca Andreescu.

Una Andreescu (152 del món) que per a la sorpresa de tots ha deixat fora de combat en quarts de final a Venus Williams, número 39 del món, per 6-7 (1/7), 6-1 i 6-3. La canadenca està realitzant un campionat de matrícula d’honor on ja va eliminar en la segona ronda a la danesa Caroline Wozniacki, la tercera jugadora mundial.

En l’altra semifinal es veuran les cares l’alemanya Julia Görges, 14ª del món, i l’eslovaca Viktoria Kuzmova (50ª). Cal recordar que el torneig de tennis femení d’Auckland es disputa sobre superfície dura i està dotat amb 250.000 dòlars en premis.

En la segona semifinal es mesuraran Julia Görges i Viktoria Kuzmova.

Categorías Tenis
Salir de la versión móvil