»
»
»
»
»
TENNIS | Roberto Bautista dóna el primer títol de la temporada al tennis espanyol

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: Levante, Castellón, Eldense y Elche.

TENNIS | Roberto Bautista dóna el primer títol de la temporada al tennis espanyol

El de Benlloc, que havia arribat a la gran final després de ser capaç de vèncer al número 1 del món, s’ha adjudicat el Torneig ATP de Doha després de vèncer a Berdych en un sensacional i trepidant partit. Foto: @QatarTennis.

La gran final va començar amb els dos tennistes guanyant en els seus propis serveis, encara que amb el txec fent-ho amb més solvència. No obstant això, el castellonenc va anar ficant-se en el partit i va aconseguir trencar un set per a posar-se 4-3, donant-li continuïtat en el següent punt, i encara que Berdych va posar el 5-3, Bautista va continuar intractable en els seus serveis i s’ha adjudicat el primer set (6-4).

El segon set també va començar amb repartiment de punts fins que el txec va aconseguir trencar per primera vegada i posar-se 1-3. No obstant això, la reacció va ser instantània en un moment del partit en el qual es van registrar fins a tres punts en blanc seguits, dos d’ells per a Bautista. Malgrat això, Berdych va aconseguir imposar-se en el segon set (3-6) per a forçar el tercer i definitiu en aquest trepidant duel.

Espectacular tercer set del de Benlloc

Ja en l’últim set, Roberto Bautista ha estat enorme i ha arribat a gaudir d’un avantatge de 4-1, aconseguint imposar-se finalment amb un 6-3 en el qual en l’últim punt ha deixat en blanc al seu rival, adjudicant-se aquest important torneig celebrat a Qatar per a donar a Espanya el primer títol del 2019, sent la pròxima cita per al castellonenc el Torneig d’Auckland a Nova Zelanda, on s’enfrontarà a l’argentí Leonardo Mayer el dilluns 7 de gener.

Categorías Tenis