»
»
»
»
»
TENNIS | L’alacantí David Ferrer es retira lesionat en els vuitens del torneig d’Auckland

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

TENNIS | L’alacantí David Ferrer es retira lesionat en els vuitens del torneig d’Auckland

El xabiense David Ferrer no ha tingut el final que havia somiat en el torneig d’Auckland, on ha aconseguit la glòria conquistant el títol fins a 4 ocasions (2007, 2011, 2012 i 2013). L’ex número 3 del món ha dit adéu al seu torneig talismà per lesió.

Ferrer es va veure obligat a abandonar el partit de vuitens, que estava disputant contra el també espanyol Pablo Carreño, a causa d’un problema en el seu bessó quan tan sols es portaven disputats 15 minuts i el lluminós assenyalava un empat a 1.

Ferrer abandona Auckland en 1/8 per una lesió en el seu bessó als 15 minuts de partit.

Així doncs Carreño accedeix a la següent eliminatòria, als quarts de final, sense tot just desgast. El gijonés es mesurarà en aquesta ronda a Jan-Lennard Struff.

Una malaltia per la qual es va retirar coixejant ostensiblement en el tercer joc del primer set entre els aplaudiments d’una graderia a la qual li ha brindat grans moments en la seva trajectòria. El de Xàbia va voler correspondre a l’afecte del públic amb un bonic gest: deixant la seua bandana en el centre de la pista.

L’alacantí ha travessat un emotiu passadís en el seu camí a vestuaris, part del gran homenatge que l’organització ha realitzat al tennista que més vegades ha guanyat a Auckland. Homenatge que s’ha completat amb el lliurament d’una llança i amb un afectuós cartell en xarxes socials que vam mostrar a continuació.

És el jugador que més vegades ha guanyat el torneig: 2007, 2011, 2012 i 2013.

“Estic decebut per retirar-me del meu últim torneig aquí però tinc molt bons records. Em sent molt orgullós del que he aconseguit en la meua carrera i per a mi, el meu millor trofeu és el vostre suport. Gràcies per tot el que heu fet per mi”, va sentenciar Ferrer.

Categorías Tenis