»
»
»
»
»
TENNIS | Roberto Bautista comença el Open d’Austràlia eliminant a Andy Murray en un espectacular partit

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

TENNIS | Roberto Bautista comença el Open d’Austràlia eliminant a Andy Murray en un espectacular partit

S’està duent a terme el Open d’Austràlia i avui han entrat en escena dos dels nostres com Roberto Bautista i Sara Sorribes, registrant-se una de calç i una de sorra. Foto: Australian Open.

I és que Roberto Bautista, que recentment es va adjudicar l’ATP de Doha, ha derrotat a Andy Murray -número 229 en el rànquing ATP que va confirmar divendres passat que es retiraria aquesta temporada per culpa de les lesions– en un espectacular i emotiu partit en el qual el de Benlloch s’ha hagut d’emprar a fons per a sortir victoriós.

Emocionant partit en el qual Roberto Bautista ha hagut d’emprar-se a fons

Després de vèncer 6-4 en els dos primers sets, ha arribat la reacció del britànic, que ha acabat imposant-se en altres dos vibrants sets que van finalitzar 6-7, mentre que en l’últim, el 24 del Rànquing ATP a penes ha donat opció al seu rival (6-2) per a aconseguir el bitllet per a la següent ronda.

El pròxim partit, corresponent a la Ronda de 64, està programat per al dimecres 16 de gener i en ell s’enfrontarà a John Millman, actual número 37 que ha derrotat a l’argentí Federico Delbonis en un partit molt més curt (3-6, 6-3, 6-7 i 2-6).

Sara Sorribes cau eliminada en el seu primer partit

En individual femení no li ha anat tan bé a la nostra representant Sara Sorribes, ja que ha sucumbit en dos sets (6-3 i 6-2) davant de Anett Kontaveit en el qual era el seu primer partit en aquesta competició.

El rival era complicat en enfrontar-se a la número 20, però la de La Vall d’Uixó, que actualment és la número 81 en el Rànquing ATP, ha lluitat fins al final per continuar competint en el Open d’Austràlia, quedant eliminada en la Ronda de 128.

Categorías Tenis