»
»
»
»
»
TENNIS | Sara Sorribes i Silvia Soler avancen amb pas ferm en el ITF de Burnie

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

TENNIS | Sara Sorribes i Silvia Soler avancen amb pas ferm en el ITF de Burnie

Les tennistes de La Vall d’Uixó i d’Elx es troben a Austràlia disputant el ITF Austràlia 02A, també conegut com ITF World Tennis Tour de Burnie, i de moment han aconseguit arribar als quarts de final després de superar les dues primeres eliminatòries. Foto: Spaintenis.

Sara Sorribes (a la foto) afronta aquesta competició sent una dels caps de sèrie i amb ganes de rescabalar-se després de quedar eliminada a la primera en el Open d’Austràlia, encara que això sí, davant d’un complicada rival com Anett Kontaveitt, número 20 del món.

Es tracta d’un ITF de 60.000 dolars

D’aquesta manera, la castellonenca, número 81 en el rànquing ATP, es va enfrontar en la Ronda de 32 a Nadia Podoroska, a qui, després d’un primer set igualat (7-5), va acabar superant amb autoritat en vèncer també en el segon (6-1), mentre que en la passada matinada s’ha enfrontat a Katie Swan.

En aquesta ocasió ha necessitat arribar fins al tercer set per a derrotar a la jove tennista de Regne Unit, fent-ho a més amb remuntada inclosa després de perdre en el primer set 2-6. En el segon ha guanyat 6-3, mentre que l’últim ha estat frenètic, acabant 7-5.

Tant Sara Sorribles com Silvia Soler han hagut de recórrer al tercer set en la seva segona cita

Silvia Soler, per part seva, s’ha hagut d’enfrontar a dos tennistes locals. En primer lloc va superar a Jaimee Fourlis, sortint victoriosa en un igualat i emocionant primer set (5-7) i vencer amb autoritat (2-6) el segon, mentre que contra Arina Rodiónova ha hagut d’emprar-se a fons, quedant 7-5, 3-6 i 6-2.

Ara, en la matinada entre el dijous i el divendres, primer, a la 1.00 hores, Silvia Soler s’enfrontarà a la georgiana Ekaterine Gorgodze, qui ve de derrotar primer en tres sets a l’alemanya Anna Zaja (6-1, 3-6 i 6-3) i després a l’estatunidenca Asia Muhammad en dues (2-6 i 4-6).

Aquesta matinada disputen els quarts de final

Sara Sorribes, per part seva, s’enfrontarà a la catalana Georgina García Pérez, qui porta un rendiment bastant semblant després de vèncer àmpliament a la brasilera Beatriz Haddad (6-1 i 6-4) i sofrir davant de l’australiana Zoe Hives (7-5, 2-6 i 6-7). Aquest duel està programat per a les 2.30 hores.

Categorías Tenis