Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | El Mútua Madrid Open confirma que David Ferrer penjarà la raqueta en el seu torneig

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

TENNIS | El Mútua Madrid Open confirma que David Ferrer penjarà la raqueta en el seu torneig

El mes d’octubre passat l’alacantí David Ferrer va anunciar que el 2019 seria la seua última temporada com a tennista professional, una campanya que l’ex número 3 del món tancarà en el Mútua Madrid Open. Aquest mateix divendres, fa escassos minuts, l’organització del torneig ha confirmat la invitació al javiense. Fotografia portada: Eurosport.

Feliciano López, director del Mútua Madrid Open, ha afirmat que “David és un dels tennistes més importants del nostre país amb una carrera per a emmarcar, però sobretot és una persona excepcional, de les millors que m’he trobat en el circuit”.

“Ferrer és un dels tennistes més importants del nostre país”.

Un Ferrer amb el qual el director del torneig ha compartit molts anys qualificant-lo de “tremend plaer”. Per això, ha volgut agregar que “és un honor per a nosaltres que vagi a jugar l’últim torneig de la seua carrera en el Mútua Madrid Open”.

“Segur que serà una emotiva retirada, a casa i davant els aficionados que han vibrat amb la seua arpa, la seua passió i el seu lliurament. Ferrer pot anar-se tranquil perquè ha donat tot el que tenia dins”, ha sentenciat.

“És un honor per a nosaltres. Pot anar-se tranquil perquè ha donat tot”.

L’organització ja es troba amb els preparatius d’una sèrie d’actes d’homenatge, les dades del qual s’aniran revelant en les pròximes dates, per a acomiadar amb magnificència com es mereix a David Ferrer. L’alacantí farà vibrar als presents en la Caixa Màgica del 3 al 12 de maig.

El de Xàbia passarà als anals de la història com un dels millors tennistes espanyols de tots els temps, podent presumir en les seves vitrines de comptar amb 27 títols individuals i 3 Copes Davis (2008, 2009 i 2011). Així mateix va accedir a una final de Roland Garros en 2013 i ostenta set participacions en les ATP Finals.

L’alacantí ha conquistat 27 títols individuals i 3 Copes Davis.

Categorías Tenis