Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | David Ferrer i Juan Carlos Ferrero s’enfrontaran el 22 de setembre

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: Levante, Castellón, Eldense y Elche.
Ferrer i Ferrero

TENNIS | David Ferrer i Juan Carlos Ferrero s’enfrontaran el 22 de setembre

L’Acadèmia JC Ferrero – Equelite, organitzarà el 22 de setembre a les 11.30h, partits d’exhibició d’autèntic luxe: dos partits d’altura i que recullen el passat, present i futur del tennis espanyol.

L’obertura de portes de l’acadèmia serà a les 9.00h, i des d’aqueix moment s’oferiran diverses activitats per als amants del tennis: test de raquetes, tests de servei i velocitat de colpege, concursos, clínic amb jugadors de la pròpia Acadèmia. A les 11.00h donarà començament l’esdeveniment principal en la pista central: partits dels esmentats jugadors, sortejos, homenatge a David Ferrer i moltes altres sorpreses.

A les 11.00h donarà començament l’esdeveniment principal

Un dia per al tennis de la Comunitat Valenciana històric: Els dos majors jugadors de la història de la Comunitat, ja retirats, lluitaran entre si com ja han fet tantes vegades antany. Amics i rivals durant tota la seua carrera s’enfrontaran en manera d’homenatge a David Ferrer i la seua esplèndida carrera en el circuit professional que acaba enguany.

I com a aperitiu, un possible futur derbi espanyol entre el valencià Carlos Gimeno, finalista de Wimbledon júnior aquest 2019, i el murcià Carlos Alcaraz, el jugador millor posicionat de la seua edat en el rànquing ATP. Totes dues joves promeses entrena en les acadèmia de Ferrer i Ferrero, recíprocament. Passat, present i futur junts en una autèntica oda al tennis.

El partit de Ferrer i Ferrero començarà sobre les 12.15h

El primer partit començarà a les 11.15h. Es calcula que el partit de Ferrer i Ferrero començarà sobre les 12.15h i acabarà sobre les 13.45h. Tot seguit s’homenatjarà a Ferrer per la seua carrera.

Por Golsmedia

Categorías TenisPolideportivo