»
»
TENNIS | Sergio Planella, campió aleví del Màster Rafa Nadal Tour

Sergio Planella, campeón del Rafa Nadal Tour. Foto: FTCV.

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Rafa Nadal Tour, un circuit juvenil de tennis impulsat pel tennista nacional i a benefici de la Fundació Rafa Nadal, dedicada a la integració social de menors vulnerables.

En aquest trofeu, quatre jugadors de la Comunitat Valenciana van aconseguir les finals en les pistes de la Rafa Nadal Academy a Manacor. La sisena edició ha comptat amb 6 tornejos i 1 màster, en els quals han participat 1400 jugadors de 56 nacionalitats. Un torneig que ha arribat a la seua fi i ha acabat de la millor forma, especialment en categoria sub-12 masculina.

La final en categoria aleví masculí va ser entre dos valencians

En la categoria femenina aleví, Neus Torner es va imposar a la ovetense Eugenia Menéndez per 6/4 6/0. En la final infantil femenina, Raquel Caballero guanyava a l’alacantina Amelie Rosadoro per 6/1 7/6(1). Mentre que en infantil masculí, el madrileny Miguel Avendaño es va imposar en en la final a un altre valencià, Mateo Álvarez, amb un resultat al seu favor de 6/3 5/7 6/1.

En categoria aleví masculí, triomf del valencià Sergio Planella, que vencia en la gran final a un altre valencià, Andrés Santamarta, que actualment ostenta el títol de campió d’Espanya,  amb un resultat de  6/1 6/7(1) 6/2. El jove valencià de 12 anys s’ha convertit en un expert en aquesta cita, perquè ha guanyat les cinc primeres cites del Rafa Nadal Tour de manera consecutiva.