Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | 2 ors, una plata i un bronze en el Mundial de veterans a Miami

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.
FTCV
2 ors, una plata i un bronze en el Mundial de veterans a Miami. Foto: FTCV.

TENNIS | 2 ors, una plata i un bronze en el Mundial de veterans a Miami

2 ors, una plata i un bronze en el Mundial de veterans a Miami. Foto: FTCV.

L’equip masculí +35 integrat per l’ex jugador de Copa Davis David Marrero com a gran novetat, Daniel Muñoz de la Nava, Marc Marco i José Antonio Sánchez de Lluna, s’ha imposat a la Itàlia Cup després de véncer en la final a Itàlia per 2 victòries a 1. És el 9é títol espanyol en la competició, el primer des de 2015.

L’equip +40 ha revalidat el títol conquistat l’any passat en la Tony Trabert Cup amb Roberto Menéndez, Francisco Javier Martínez, Mario Perea i Jonathan García-León. En la final ha superat en aquesta ocasió a Holanda 2-1 sumant el 3r títol del palmarés. Menys fortuna ha tingut la selecció femenina +45 en la final de la Margaret Court Cup +45, amb la participació d’Ana Salas, Noelia Pérez, Ana Mª Segura i Antonia Oliver. En la final s’han vist superada per França 2-1.

L’equip +40 ha revalidat el títol conquistat l’any passat

La selecció femenina +40 ha acabat en 3a posició de la Young Cup amb Rosa Mª Andrés, Mariam Ramón, Gisela Riera i Mª José Serrano. Les espanyoles s’han quedat a les portes de repetir la final del passat any en perdre amb Itàlia (2-1) amb semifinals. Posteriorment s’emportaven el bronze contra els Estats Units (2-0).

També en semifinals s’acomiadava l’equip masculí +45 format per Emilio Álvarez, Xavier Llucià, Héctor del Vaixell i Francesc Bosch, en perdre amb Holanda (2-1). Posteriorment ha acabat en la 4a posició de la “Dubler Cup” davant Gran Bretanya (2-1). La participació espanyola s’ha completat amb el 7é lloc aconseguit per Francisca Sintes, Rosa Mª Sitjà, Gemma Gallo i Cristina Fontelles en la Suzanne Lenglen Cup +35.

Por Golsmedia

Categorías TenisPolideportivo