Tenis
»
»
»
»
»
Bautista guanya el seu partit en la final i Espanya alça la seua sisena Copa Davis

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: Levante, Castellón, Eldense y Elche.
roberto-bautista
Bautista dedica la seua victòria al seu pare. Foto: RFET.

Bautista guanya el seu partit en la final i Espanya alça la seua sisena Copa Davis

Bautista dedica la seua victòria al seu pare. Foto: RFET.

Emotiu triomf del castellonenc Roberto Bautista en el partit inicial de la final de la Copa Davis 2019. Diversos factors han endolcit una victòria que es consagra com a històrica després de la rúbrica posterior de Nadal. Bautista retornava a la Davis després d’absentar-se en semifinals per la defunció del seu pare. Ara, davant el canadenc Auger-Aliassime, el castellonenc va honrar la memòria de la seua figura paterna amb un gran partit.

Solvent i efectiu Bautista davant el 21é del rànquing ATP

En el primer set tots dos van mantindre el seu servei. De fet, tant el castellonenc com el canadenc es van sentir realment còmodes al servei, ja que tan sols va haver-hi una bola de «break», en contra de Bautista, la qual va ser salvada. El primer set va arribar al tie-break, on també van mantindre els seus respectius serveis fins al 3-4. Ací, amb Auger-Aliassime al servei, Bautista va aconseguir dos «minibreak» per a, posteriorment, aconseguir el set amb el seu servei (3-7).

Amb la Caixa Màgica bolcada amb Bautista, el segon set va arrancar de la millor forma possible: amb un 0-3, trencament de servei inclosa. El canadenc es va refer i va trencar el servei de Bautista, però el castellonenc va respondre amb un altre «break» en blanc per a canalitzar un triomf saldat amb el seu servei i amb un joc en blanc. 6-7, 3-6, victòria i dedicatòria especial i emocionant d’un Bautista clau en la sisena ensaladera d’Espanya.

La rúbrica la va posar Nadal en la segona trobada de la vesprada davant Shapovalov. El primer set va caure del costat del mallorquí per 3-6, mentre que en el segon set el número 1 del món va sentenciar la trobada amb un 6-7 que feia esclatar d’alegria la Caixa Màgica. La sisena ensaladera ja era ací.

Por Golsmedia

Categorías Tenis