Tenis
»
»
»
»
»
Roger Federer es retirarà jugant amb Rafa Nadal en un partit de dobles

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Rafa Nadal i Roger Federer celebren un punt en la Laver Cup. Foto: Laver Cup.

Roger Federer es retirarà jugant amb Rafa Nadal en un partit de dobles

Rafa Nadal i Roger Federer celebren un punt en la Laver Cup. Foto: Laver Cup.

La fi d’una era està prop de fer-se realitat en el món del tennis en particular i en l’esport en general. Roger Federer disputarà el seu últim partit com a professional en la Laver Cup, torneig que es disputa aquest cap de setmana en l’O2 Arena de Londres. Un campionat impulsat per ell mateix que va arrancar en 2017 i que, ara, suposarà el punt i final a una trajectòria llegendària. A més, ho farà al costat del seu amic i rival més històric, Rafa Nadal.

El tennista suís de 41 anys jugarà la seua última trobada aquest divendres, no abans de la 21.30 hores, al costat de Rafa Nadal. Serà en un xoc de dobles davant Jack Sock i Frances Tiafoe. D’aquesta manera es converteixen en realitat els desitjos formulats tant per Federer com per Nadal i els aficionats al tennis, els qui volien veure, per última vegada, a l’espanyol i al suís junts en la pista. Un últim ball somiat.

federer dirà adeu al tennis com a parella de dobles de rafa nadal

Federer i Nadal han protagonitzat un dels duels més afèrrims durant els últims 17 anys. S’han vist les cares en rondes avançades sempre que les lesions han respectat a tots dos tennistes. Multitud de finals de Gran eslam, de Masters 1000 i d’ATP Finals que fan un total de 40 xocs entre tots dos. Malgrat ser una de les grans rivalitats de la història de l’esport, lluny de les pistes són amics i així ho han mostrat en multitud d’ocasions. Aquesta vegada ho faran de nou.

Categorías Tenis