Tenis
»
»
»
»
»
Alcaraz i Nadal copen la classificació ATP i fan història de l’esport espanyol

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
tenishistoria
Carlos Alcaraz i Rafa Nadal. Foto: ATP.

Alcaraz i Nadal copen la classificació ATP i fan història de l’esport espanyol

Carlos Alcaraz i Rafa Nadal. Foto: ATP.

Història del tennis i de l’esport espanyol. Carlos Alcaraz aconseguia convertir-se en el número 1 del món més jove de la història amb tan sols 19 anys en proclamar-se campió del US Open, el seu primer Grand Slam. Es convertia en el quart tennista nacional a liderar la classificació mundial després de Carlos Moyà, Juan Carlos Ferrero i Rafa Nadal. Ara, el de Manacor li acompanya en la segona posició per a marcar una fita.

Dos espanyols ocupen la primera i segona posició de la classificació ATP per primera vegada en la història. La pujada del tennista mallorquí es deu a la derrota de Casper Ruud, qui es va proclamar com a número 2 del món després de perdre en la final del US Open contra Alcaraz, en els quarts de final de l’ATP 250 de Seül davant el japonés Nishioka. Una caiguda que eleva a Nadal malgrat decidir parar, de nou, després de la seua participació en la Laver Cup.

ALCARAZ I NADAL COPEN LA CLASSIFICACIÓ ATP

Dilluns que ve s’actualitzarà la classificació ATP i serà, de manera oficial, la primera setmana amb dos espanyols en el més alt. Tot això, a poc més d’un mes de la disputa de l’ATP Finals, torneig que enfronta als huit millors tennistes i que tanca la temporada de tennis. Encara no està confirmada la presència de Nadal, qui arrastra molèsties.

Categorías Tenis