Tenis
»
»
»
»
»
Doblet per al Club de Tennis València en el Campionat Comunitat Valenciana per equips

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Foto: FTCV.

Doblet per al Club de Tennis València en el Campionat Comunitat Valenciana per equips

Foto: FTCV.

El passat cap de setmana va tindre lloc el XLVII i XLV Campionat de la Comunitat Valenciana per equips que es va celebrar en el Club de Tennis Dénia.

El Club de Tennis València es va proclamar campió en totes dues categories, vencent al Club Atlètic Montemar.

En la categoria masculina, el resultat que va donar la victòria al CT València va ser de 4-3 havent d’arribar als dobles definitius disputats per la parella del CT València Taberner / Perez i López / Skatov contra les parelles del CA Montemar Butvilas / Vansherlboim i Sánchez / Mèrida.

D’altra banda, el resultat de l’equip femení va ser de 3-2, arribant al doble definitiu aconseguint la victòria el CT València amb la parella formada per Romero / Gamiz contra la parella del CA Montemar Perelló / Homberg.

Els equips que mantenen la categoria femenina són el CT Riba-roja de Túria i el CT Uxo, mentre que els de la categoria masculina són el CT Muro Alcoi i CT Dénia.

Integrants dels equips

Els integrants de les finals del Club de Tennis València són: Pablo Andújar, Carlos Taberner, Timofei Skatov, Carlos López Montagud, Miguel Pérez, Leyre Romero, Andrea Gamiz, Candela Aparisi, Paula Guillen.

Els integrants de les finals del Club Atlètic Montemar són: Ines Homberg, Amelie Rosadoro, Judith Perelló, Carmen Juan, Edas Butvilas, Daniel Mèrida, Nicola Kuhn, Carlos Sánchez, Eric Vansherlboim.

Por Golsmedia

Categorías Tenis