Tenis
»
»
»
»
»
Conclou el Màster del XLV Circuit Alacantí de tennis

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

CONDOLENCIAS
Foto: FTCV.

Conclou el Màster del XLV Circuit Alacantí de tennis

Foto: FTCV.

Diumenge passat 18 de desembre van tindre lloc les finals del Màster del Circuit Alacantí que es va celebrar en el Club de Tennis Alacant, amb un sol magnífic i les pistes molt justes després de les pluges de la nit anterior per a la pràctica del tennis.

Totes les finals van ser molt apassionants i d’un gran nivell, la qual cosa ens va fer gaudir d’un dia estupend.

Cal destacar la gran esportivitat de totes les jugadores i de tots els jugadors que van completar un total de 56 partits.

Quant als campions i finalistes, van ser els següents:

En la categoria Benjamí, els campions van ser Sofía Ivanova i Francisco Rico que van véncer a Sabrina Pilicchi i a Antoni Ballester.

J. Manuel Paulsen i Norah Davoodi van ser els que es van emportar la victòria en la categoria Aleví mentre que Enzo Torres i Escher Case van quedar en segon lloc.

En la categoria Infantil, els campions Manuel Sala i Anastasia Lezerska es van imposar davant els finalistes Ángel Mínguez i Bianca Susin.

En Cadet, els finalistes van ser Mar Hernández i Francisco López; el triomf d’aquesta mateixa categoria se’l van emportar Emily Knecevic i Alain Grigore.

Finalment, en la categoria Sub-20, Cristian Bujalance i Nerea Sevilla es van proclamar campions enfront dels subcampions Vicent Mico i Laura Martínez.

El lliurament de premis es va realitzar en 2 torns, comptant amb la presència en la mateixa de les autoritats següents: Sr. Antonio Martínez Cascales, president de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana; Dª Digna Pentinat, delegada de la FTCV a la província d’Alacant; Sr. Juan Rafael Guijarro, directiu de la FTCV; Sr. Ramón Rico, fundador del circuit i D. Mory Flor del taronger, membre de la delegació de la província d’Alacant.

Por Golsmedia

Categorías Tenis