Foto: ATP.

Ferrero guanya el premi a entrenador ATP de l'any 2022

Foto: ATP.

Juan Carlos Ferrero ha sigut votat com a Entrenador de l’Any en els Premis ATP 2022 per la seua contribució perquè el número u de tan sols 20 anys Carlos Alcaraz signara una temporada repleta de rècords en el Tour.

“Enguany ha sigut un any increïble”, va dir Ferrero, després de ser seleccionat per altres entrenadors com a guanyador del Premi ATP. “Afortunadament, tot el treball dur ha sigut recompensat amb resultats i ara amb aquest increïble premi. Estic extremadament feliç de guanyar el premi a l’Entrenador ATP de l’Any. Gràcies a tots pel suport”.

Ferrero va conéixer a Alcaraz per primera vegada quan aquest solo tenia 13 anys en l’Equelite Sports Academy, acadèmia situada a Villena, Alacant.

“Li vaig veure quan tenia 13 anys”, recorda Ferrero. “Vi a l’acadèmia i entrenem un dia. Era molt xicotet, però tots estaven parlant sobre ell. Tenia tot el que té ara, però en miniatura. Oficialment, li vaig veure quan va aconseguir el seu primer punt amb 14 anys. Llavors ja podies veure com competia”.