Trail
»
»
»
»
»
ATLETISME | La Penyagolosa Trails acull a l’elit de l’ultrafons mundial a Castelló

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

ATLETISME | La Penyagolosa Trails acull a l’elit de l’ultrafons mundial a Castelló

Dos dies. Això és el que resta perquè se celebre la Penyagolosa Trails 2018, que tindrà tres recorreguts, en una prova que està emmarcada en el Campionat del Món de Trail.

D’una banda tindrà lloc la Marató i Mitja (MiM) que tindrà com a punt d’inici la Universitat Jaume I (UJI) a partir de les 7.00 hores, amb 1500 corredors en competició. El trajecte de la prova comprendrà 60 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell positiu. Es tracta del vintè aniversari d’una carrera que aquest any afegeix el seu pas pel Tossal Gros i també pel cas antic de la localitat de Borriol.

Posteriorment, l’itinerari seguirà fins arribar a Les Useres, enguany per senda -Rambla-Les Useres- i no per pista. Els següents punts pels quals hauran de passar els atletes seran Torrosselles i Xodos per assolir Sant Joan de Penyagolosa. Aquesta competència està marcada dins el calendari de la Spain Ultra Cup i és puntuable per al Ultra-Trail del Mont Blanc.

Dc0povhWkAAONpk

Per la seva banda, la CSP, de 108 km, amb un desnivell positiu acumulat de 5.600 metres, donarà el tret de sortida a la mitjanit de divendres a dissabte, concretament a la Plaça de les Aules, al costat del Palau de la Diputació.

El recorregut seguirà fins a l’UJI per des d’aquest instant, calcar el mateix itinerari que la MIM fins a Les Useres, des d’aquesta localitat emprendrà marxa cap a Atzeneta pel Camí del Piló de la Creu per deixar enrere poblacions com Benafigos, Culla, Vistabella, Xodos i Vilafermosa abans d’arribar a Sant Joan de Penyagolosa. Aquesta competència també està fixada dins el calendari de la Spain Ultra Cup i és puntuable per al Ultra-Trail del Mont Blanc.

Dcx0ia8WAAI2PBH

Finalment, però no menys important, també se celebrarà el Campionat del Món de trail. L’prova començarà a les 6.00 hores de dissabte des de l’UJI amb una distància fins a l’arribada a meta de 84 km amb 5.000 metres de desnivell positiu. Aquest instància, en la qual participaran 173 corredors, passarà per Castelló, Borriol, les Useres, Atzeneta, Benafigos i Vistabella. En la Selecció Espanyola participaran Luis Alberto Hernando, Cristofer Clemente, Pau Vila, Santigado Mesquita, Juan José Somohano, Efrén Segon, Azara García, Mónica Vives, Maite Maiora, Gemma Arenas, Teresa Nimes i la castellonenca Laia Canes.

Cal destacar que la cerimònia inaugural tindrà lloc aquesta vesprada a partir de les 19:30 hores, quan desfilaràn les 49 seleccions participants. La companyia Xarxa Teatre amenitzarà un acte que posa amb el qual s’alça el teló d’un esdeveniment que posarà a Castelló en el pla internacional esportiu durant aquest cap de setmana.

Dc0__n6WkAAIp3A

Fotos: Diputació de Castelló y Penyagolosa Trails,

Categorías TrailAtletismo