»
»
»
»
ATLETISME | El valencià Mario Bonavista s’imposa en la 12ª edició de la Cursa per Muntanya de Vistabella

Diumenge passat 5 d’agost la localitat castellonenca de Vistabella del Maestrat va acollir la seua tradicional Cursa per Muntanya que en aquest 2018 ha celebrat la seua 12ª edició.

Una prova que està organitzada pel Club de Muntanya local i impulsada per l’Ajuntament de Vistabella, la Diputació de Castelló i la Fundació Trinidad Alfonso.

Contra tot pronòstic el valencià Mario Bonavista s’ha proclamat flamant campió superant als teòrics favorits gràcies a un crono de 2:24:34.

Abdelfatah Datal Jirari i Juan Jesús Bravo Luna, dues dels quals sortien en totes les travesses, van creuar la línia de meta en segon i tercer lloc respectivament completant així el podi.

27 quilòmetres de recorregut, 1.500 metres de desnivell positiu i 650 valents que van travessar el Parc Natural del Penyagolosa en l’última prova puntuable de la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya FEDME- Gran Premi Tuga.

Andreu Simón i Sandra Sevillano s’han coronat campions de la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya FEDME 2018. Mentre que Andreu ja havia conquistat el títol abans de disputar-se l’última prova, Sandra Sevillano ho va certificar en Vistabella.

Sevillano va revalidar el títol amb un registre de 2:46.12. Mireia Pons i la corredora local Julia Font van ser segona i tercera després de protagonitzar un final de prova d’infart.