Trail
»
»
»
»
»
TRAIL | El Penyagolosa Trails escala posicions en el circuit mundial

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TRAIL | El Penyagolosa Trails escala posicions en el circuit mundial

La carrera de muntanya més emblemàtica de la província, la Penyagolosa Trails, ascendeix un esglaó en el principal circuit internacional de carreres de trail. Foto: Penyagolosa Trails.

D’aquesta manera, es converteix en una de les dues carreres espanyoles en el principal circuit internacional de trail, al costat de Transgrancanaria HG.

I és que, l’Ultra Trail World Tour -el principal circuit de competició de trail de llarga distància (més de 100 km)- ha fet públic el calendari de 2019. En ell es pot observar com les dues proves espanyoles han ascendit una baula, reforçant així el seu prestigi en l’elit mundial de trail.

L’ascens es deu a la aposta per la internacionalització de la prova i rubrica l’èxit de l’organització el Campionat del Món de Trail en 2018

Així, per tercer any consecutiu, PenyagolosaTrails HG estarà en Ultra Trail Tour. Però a diferència dels dos primers (2017 i 2018), on va estar en la categoria Challange i els atletes espanyols van brillar, aquest any es trobarà en la baula PRO. Les causes d’aquest ascens es deuen a l’aposta per la internacionalització de la prova i rubrica l’èxit de l’organització el Campionat del Món de Trail en 2018.

Amb aquest ascens, Penyagolosa Trails HG estarà en el nivell de la TDS de Ultra Trail Mont BlancEiger Ultra Trail de SuizaUltra Trail Cape Townen SudáfricaCapadoccia Ultra Trail en TurquíaUltra Trail AustraliaTarawera Ultramarathon, 100 Miles of Istria o Ultra Trail Monte Fuji.

Finalment, des de la Diputació assenyalen l’esport com un gran generador d’ingressos econòmics i una gran ocasió per tractar de dinamitzar el turisme dels pobles de la província. Això es deu al fet que entorn als 400 esdeveniments esportius anuals es genera un impacte econòmic benvolgut en 14 milions d’euros per als pobles.

Categorías TrailAtletismo