Trail
»
»
»
»
»
TRAIL | Gran paper de Cristóbal Adell, Julia Fort i Dolores Peñarrocha en el Campionat d’Espanya Absolut i Màster

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TRAIL | Gran paper de Cristóbal Adell, Julia Fort i Dolores Peñarrocha en el Campionat d’Espanya Absolut i Màster

Els tres representants valencians han acabat entre els primers en el cridaner V Campionat d’Espanya de Trail Absolut i Màster celebrat avui en el municipi murcià de Cehegín, fregant Cristóbal Adell el bronze.

Important cita la que s’ha dut a terme avui a Cehegín, on diversos atletes federats per la Comunitat Valenciana han pres part realitzant molt bons registres en alguns dels casos, tractant-se d’una prova que està inclosa dins de l’IX Falco Trail i el recorregut del qual era de 45 quilòmetres.

Gran creixement del trail

A més, un altre fet reseñable, aquesta vegada a nivell autonòmic, és que dels onze representants que s’havien inscrit, nou d’ells compten amb llicència específica de trail, sent una clara demostració del creixement que s’està experimentant en aquest àmbit.

En masculí, el millor posicionat ha sigut Cristóbal Adell, atleta independent que amb el seu 4:40:56 va acabar en la quarta posició, quedant-se molt prop de la medalla ja que el tercer classificat, Borja Fernández, va parar el crono en 4:39:34.

Cristóbal Adell es va quedar a res de pujar-se al podi

Els següents representants a passar per la meta, concloent en les posicions 21 i 22, van ser Alfonso de la Torre (5:31:28) i José Antonio Bigorra (5:31:29) tots dos del CD Metaesport, club al que també pertany l’altre valencià que va aconseguir acabar la prova, Carlos Vidal, que va finalitzar en la número 39 amb un temps de 6:20:59.

Pel que fa als altres federats valencians inscrits, José Llinares del CD Metaesport no es va presentar finalment, mentre que els tres membres del Ekuon Sport Team, Sebastián Sánchez, Rodolfo Juan i Juan Antonio Ruiz, van haver d’abandonar.

Sexta i setena plaça per a les valencianes

Pel que fa a les xiques, la participació era menor, però els resultats també van ser molt positius en els casos de Julia Font i de Dolores Peñarrocha, ja que van acabar en sisena i setena posició. La del Ekuon Sport va signar un bon 5:52:04 i la del Running Castelló va parar el crono en 5:57:09. Per la seua banda, la independent Soledad Toledo no va ser de la partida.

Categorías Trail