Trail
»
»
»
»
»
TRAIL | El 2º Campionat Autonòmic de Marató i Mitja Marató aterra a Sogorb

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TRAIL | El 2º Campionat Autonòmic de Marató i Mitja Marató aterra a Sogorb

El pròxim cap de setmana arriba una de les cites més esperades per als amants de la muntanya: la segona edició del Campionat Autonòmic de Marató i Mitjana Marató de Trail, competició que arriba a Sogorb aquest diumenge 3 de febrer.

Un Autonòmic comprès per a les categories Absoluta, Sub-23, Màster i Sub-20, i que se celebrarà de manera conjunta a la 21ª edició de la Marató de Espadán. D’aquesta manera prop de mig miler de corredors es donaran cita en la reserva natural castellonenca.

El diumenge 3 de febrer se celebrarà l’Autonòmic i la Marató de Espadán.

En la modalitat de mitjana marató, que constarà d’un recorregut aproximat de 24 quilòmetres amb 937 metres de desnivell positiu i altres 937 de negatiu que s’iniciarà a les 10:00 hores, estan inscrits 186 esportistes. Una xifra dels quals 146 són homes i els 40 restants dones.

Quant a la marató, modalitat reina, es portarà el gran pes amb 243 participants (213 homes, majoria absoluta, i 30 dones). Els valents emprendran la prova a les 09.00 hores del matí en un circuit de 42 quilòmetres que comptaran amb ni més ni menys que 2.379 metres de desnivell positiu i altres 2.379 de negatiu.

Hi ha 243 inscrits per a la modalitat de marató, 186 per a la mitja marató.

La línia de sortida d’ambdues està situada en les instal·lacions esportives del CEIP Pintor Camarón de Sogorb, que es troba en l’Avinguda Sierra Espadán.

Categorías TrailAtletismo