Trail
»
»
»
»
»
TRAIL | El Penyagolosa Trails tanca la seua edició més exitosa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
foto atletismo rfea
Borja Fernández travessant la meta. Foto: Penyagolosa Trails.

TRAIL | El Penyagolosa Trails tanca la seua edició més exitosa

Borja Fernández travessant la meta. Foto: Penyagolosa Trails.

El Penyagolosa Trails s’ha estrenat com a circuit d’Ultra-Trail World Tour en gran. En l’edició esdevinguda durant el dia d’ahir i aquesta mateixa matinada, la prova castellonenca ha acollit tant una MiM com una CSP vibrant i, sobretot, veloç.

MiM

En categoria masculina ha sigut el càntabre Borja Fernández l’atleta que s’ha imposat en el MiM amb un temps de 5.24:33, superant en 30 segons la marca reeixida pel vencedor de la passada edició. La pujada al Marinet ha sigut clau per a desequilibrar la balança a favor del càntabre, que ha demostrat força suficient com per a portar-se el títol i classificar-se per al Mundial de Portugal.

En el podi li han acompanyat Miguel Caballero i Cristóbal Adell

En categoria femenina, la victòria s’ha decantat del costat de Azara García. La càntabra ha collit el títol després de marcar un temps de 06.15:03, molt allunyada de la segona classificada, Mónica Vives, qui marcara un 06.42:16 simptomàtic de la clara superioritat mostrada per Azara García des del principi de la prova. La tercera posició del podi la va ocupar Eva Mesado amb un temps de 06.47:47.

CSP

Per la seua part, en la CSP -carrera de 108 quilòmetres i 5.600 metres de desnivell positiu, el vencedor en categoria masculina ha sigut Ernest Ausiró (11.56:35), qui superara en els últims quilòmetres a un desfonat Cristofer Clement, que ha marcat un 12.00:22 que li ha portat fins a la plata. Tanca el podi Ramón Recatalá, atleta que ha marcat un 12.20:28 que li ha valgut el bronce.

El CSP forma part dels circuits Ultres Trail World Tour i Spain Ultres Cup

En categoria femenina va ser Gemma Arenas qui es va portar el triomf de forma clara, dominant de principi a fi i marcant un temps de 14.13:43 molt per damunt de les seues perseguidores: l’americana Tessa Chesser, amb 15.36:04; i Angels Centelles, amb 15.43:29.

Categorías TrailAtletismo