»
»
»
TRIATLÓ | Amitai Yonah i Sara Carbonilla s’imposen en la distància olímpica de l’Alacant Triatló

El diumenge 30 de setembre ha posat fi al circuit Mediterrània Triatló 2018 amb la prova celebrada a Alacant, un Alacant Triatló que ha reunit a 800 participants.

Distància olímpica

Amitai Yonah i Sara Carbonilla s’han imposat en la categoria olímpica de l’Alacant Triatló.

El triatleta israelià, pertanyent a la Universitat d’Alacant (UA), va dominar la prova des de l’inici. Creuaria la línia de meta en un temps de 01:49:58 hores.

El castellonenc Fernando Santander, del DuusCastelló, ocuparia la segona posició arribant a meta nou minuts després del guanyador. Ismael Madrid, de l’Atlètic Tomelloso, seria tercer amb una marca superior a les dues hores.

La integrant del Triatló Clavería de Móstoles, Sara Carbonilla, venceria amb un registre de 2:07:18.

A més de deu minuts va arribar la segona classificada, Elian Krist, del Aguaviva Benidorm. La tercera plaça del podi va ser para Clara Pérez, del Triatló Sant Sebastià dels Reis.

Triatló de la Dona

Celebrat en la jornada sabatina del 29 de setembre, Helen de Montes es va proclamar vencedora amb un temps de 46:25.

En segon lloc va arribar Inés Balaguer, seguida de Magda Paradis.

Súpersprint masculí

En Súpersprint masculí vencia Miguel Lorente, triatleta del CEA Bétera, que completava la prova en 34:49. En segon lloc arribava Pau González-Espresati. Serguio Domene aconseguia entrar en meta en tercera posició.

Sprint

Jesús Gomar i Yaiza Saiz es van proclamar campions dissabte passat en el triatló Sprint.

Jesús Gomar es va fer amb la primera posició amb un temps de 58:08. La segona posició era para Javier Rom, company d’entrenaments de Jesús. La tercera plaça ha estat para Luis Santos, també component del club local.

En féminas s’ha proclamat vencedora de la distancia sprint la triatleta del Trilavall Yaiza Saiz, parant el crono en 01:09:27. En segona posició entrava en meta Ángela Llorca, del Elite BikesAlbir. El tercer lloc ha estat para Esther Rico, de l’A300W Elx TCP.