»
»
VELA | La Copa d’Espanya de Optimist brilla a Altea

Més de 150 regatistes vinent de 12 comunitats autònomes convertiren el Club Nàutic d’Altea en organitzadors d’una de les competicions de vela infantil més importants de tota Espanya.

El event nacional més destacat de la clase Optimist defineix junt al Campionat d’Espanya, les places per al campionat d’Europa de Bulgària i per al mundial de Tailandia.

img_1137 2

La mallorquina María Perelló va proclamar-se campiona. Tot i la absència de vent en determinats moments de la ultima jornada de competició, la regatista del Club Nàutic S’Arenal es feia amb el triomf final.

Quatre jornades de regates de la Copa d’Espanya on Perelló va mostrar-se ferm en la lluita per la medalla d’or tot i l’alt nivell de la competició. De fet, María Perelló ha guanyat en tres categories de les cinc de les que constava la cita alacantina abastant així el primer lloc sub13 femení, l’absolut femení i també el més alt reconeixement a la classificació general.