Vela
»
»
»
»
»
WINDSURF | Cinc podis per a la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

WINDSURF | Cinc podis per a la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya

El Centre de Galego de Vela, situat en Vilagarcíade Arousa, ha albergat el Campionat d’Espanya de Windsurf. Un torneig en el qual el poc vent i els bons resultats dels valencians van ser els protagonistes. Fotografia: Real Federació Gallega de Vela.

La Comunitat Valenciana va collir cinc podis, entre els quals cal destacar el títol de campiona d’Espanya de la valenciana Natalia Blanquer en la flota Bic Techno Sub-15.

L’esportista del Club Windsurfing Hispà Francès València va ser la primera fémina en la classificació i novena en la general absoluta.

A la mateixa classe, sobresurt el segon puesto d’Álex Ortega. El regatista del CN Xàbia va estar acompanyat en el podi pel vencedor Billy Coll (CNFornells) i Bernat Tomás (CN S’Arenal) que va ser tercer. El santapolero Carlos Sánchez va acabar en setena posicion.

Víctor Ruíz , del Club Windsurfing Hispà Francès València, es va penjar la medalla de plata en BicTechno Plus. Els canaris Nano Pardo i Eduardo Acevedo, tots dos del RCN Gran Canària, van ser primer i tercer respectivament. En féminas Clara Alonso es va portar el bronze.

Rafael Ros, únic representant de la Comunitat en Raceboard, va conquistar el bronze en la categoria de veterans.

Categorías Vela