Vela
»
»
»
»
»
VELA | Els germans Grau es proclamen campions del 13º Trofeu L’Estalvi- Faro de Cullera

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

VELA | Els germans Grau es proclamen campions del 13º Trofeu L’Estalvi- Faro de Cullera

Dissabte passat 27 d’octubre es va celebrar la tretzena edició del Trofeu L’Estalvi – Faro de Cullera, una competició que va estar organitzada per part del Club Nàutic de Cullera. Fotografies: CN de Cullera.

L’embarcació Slainte, pertanyent als germans Alejandro i Marcos Grau, es va fer amb el títol a pesar que es va trencar la vela i que la tripulació va ser menor de l’habitual. Dos obstacles que no els van impedir fer-se amb la primera posició.

El Tourane de Paco Bou i el Magopepo de José Luis Ortiz, van acabar en segon i tercer lloc respectivament.

D’aquesta manera el Real Club Naútico de Cullera va ser el més laureado, gràcies a la medalla d’or dels germans Grau i a la plata de Paco Bou. El Real Club Nàutic de Dénia es va quedar amb la presea de bronze collida per José Luis Ortiz.

La dura climatologia va ser la gran protagonista de la jornada, amb dures ratxes de vent que en alguns moments van arribar als 21 nusos.

Classes

Per categories, a la classe 1 va vèncer el Magopepo, seguit del Constància II de Bernardo García (CN Cullera) i La Salada de Jordi Peris (CNCullera). A la classes 2 i 3, la primera posició va ser a parar al Tourane.

Categorías Vela