»
»
»
VELA | Els valencians arrasen en el Campionat d’Espanya Làser 4.7

Ha arribat a la seUa fi el Campionat d’Espanya classe Làser 4.7, organitzat pel Real Club de Regates de Santiago de la Ribera, i que s’ha celebrat del 31 d’octubre al 4 de novembre. Una competició en la qual els regatistas valencians han collit grans resultats. Fotografia portada: RFEV.

Els representants de la Comunitat Valenciana han aconseguit a la Regió de Múrcia un total de quatre medalles: una d’or i tres de plata.

La calpina Lara Sabine Himmes (RCN Calp) ha estat la més destacada, proclamant-se campiona d’Espanya Sub-18.

1 Or

Com s’ha esmentat amb anterioritat la gran alegria va arribar de la mà de Lara Sabine Himmes, qui va conquistar el títol nacional en la categoria Sub-18. El podi ho van completar Mariona Rahola (CN Balis) i Bàrbara Rodríguez (CNMar Menor), en segon i tercer lloc respectivament.

3 Plates

Ana Clavero, també del RCN Calp, va ser l’altra gran protagonista femenina de l’expedició valenciana en portar-se la presea de plata en la categoria Sub-16. La catalana Miriam Sitges, del CN Ca’n Pastilla, es va fer amb l’or. Per la seUa banda María Martínez, del RCR Santiago de la Ribera, va ser bronze.

El balear Jordi Lladó, del Real Club Nàutic de Palma, va acaparar tots els trofeus en la categoria masculina. Ha guanyat en Sub-16, Sub-18 i amb ells la general absoluta. El segon calaix del podi general ho ha envaït el valencià Isidro Codoñer, del RCN València, pel qual va ser fonamental el segon descart.

El basc Javier Amondarain, del CN Hondarriba), ha hagut de conformar-se amb la tercera plaça de la general absoluta després de Jordi Lladó i Isidro Codoñer.

El torrevejense Igor María Kuczys (RCN Torrevella) ha signat l’última plata valenciana, concretament en Sub-16.

Lladó es va proclamar campió, com ja s’ha indicat amb anterioritat, i el murcià Alejandro Cirerer (CN Els Néts) ha estat tercer. S’han donat cites en aquest Campionat d’Espanya un total de 185 regatistas procedents d’11 Comunitats Autònomes.