»
»
»
VELA | El Slainte s’alça campió de la Lliga de Regates 2018

El veler vencedor de la Lliga ha sigut el Slainte, comandat pels germans Alejandro i Marcos. Un títol que van segellar després del segon lloc que van obtindre en la regata de dissabte passat. La tercera posició va ser per al Tourane de Paco Bou.

El Slainte ha sigut campió de lliga amb 42 punts, subcampió el Barbablu amb 66 i tercer el X-Tutatis amb 74.

Categories

En la classe 1 va véncer el Ciao, seguit del Cullera Sailing i el Phoebe. En la classe 2 va guanyar el Tourane i per darrere van quedar el Maat i el Mascoco. Mentres que, en la classe 3 va quedar primer el Barbablu, seguit del Slainte