Vela
»
»
»
»
»
VELA | Carlos Torrado, nou president de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

VELA | Carlos Torrado, nou president de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana

Dissabte passat 15 de desembre va tenir lloc l’Assemblea de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, en la qual Carlos Torrado Campos va ser elegit nou president per als pròxims quatre anys. Fotografies:  FVCV.

El madrileny d’origen però torrevejense de residència i adopció, succeeix en el càrrec a un José Martínez David que ha estat al capdavant del càrrec durant més de tres legislatures i amb el qual s’han collit nombrosos èxits.

Torrado és gerent del RCN de Torrevella i va ser president comitè competició anterior Junta Directiva FVCV.

Historial i preferències

Com s’ha esmentat amb anterioritat, Torrado exercia fins a la data de president del comitè de competició en l’anterior Junta Directiva de la FVCV. Posseeix una vasta trajectòria en l’organisme federatiu especialment vinculada a l’alt rendiment com a l’organització i impuls de la vela juvenil i infantil.

Així mateix, ha estat responsable de la vela de Competició de la FVCV, Secretari Nacional de la classe Optimist i president de AECIO (Associació Espanyola de Classe).

Està molt sensibilitzat amb l’esport base, la vela lleugera i l’accés de les noves generacions.

Torrado posseeix una profunda experiència en la gestió naútica: Màster en Alta Direcció Empresarial i especialitzat en la gestió de ports esportius, director adjunt del Port Esportiu Marina internacional duraante 4 anys i des de fa 27 anys Director Gerent del Real Club Nàutic de Torrevella.

Ha estat president del Comitè Nacional de Qualitat Turística per a instal·lacions nàutic- esportives, fundador i Gerent de l’Associació de Clubs Nàutics de la Comunitat Valenciana i actualment també és el Gerent de la Confederació Espanyola d’Associacions de Clubs Nàutics.

El nou president navega en vaixells de vela des dels 8 anys.

Categorías Vela