Vela
»
»
»
»
»
VELA | El valencià Isidro Codoñer, campió del ‘Ciutat de Palma” en la classe Làser 4.7

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

VELA | El valencià Isidro Codoñer, campió del ‘Ciutat de Palma” en la classe Làser 4.7

El prestigiós trofeu “Ciutat de Palma” ha celebrat aquests dies el seu 68è aniversari, cita en la qual els regatistas de la Comunitat Valenciana han tingut un protagonisme important collint grans resultats a nivell individual. Fotografia: Nico Martínez.

Sense cap dubte la medalla més destacada ha estat la del valencià Isidro Codoñer, integrant del RCN València, que s’ha imposat en la categoria Làser 4.7. Un or que ha estat possible gràcies al primer lloc de l’última prova i a cinc segons llocs.

La regularitat ha ajudat a pujar al valencià Isidro Codoñer al primer calaix del podi amb 11 punts.

Codoñer va fregar la perfecció en la badia de Palma amb un triomf parcial que va aconseguir en l’última prova. El UFD de la penúltima va poder costar-li molt car però la seua regularitat ho ha fet merescut campió. Per la seua part, Justo Martínez del CN S’Arenal va obtenir la plata amb 16 punts i Robert Keal (CN El Balís) va ser bronze amb 45 punts.

Altres resultats

Com s’ha comentat amb anterioritat, Codoñer no va ser l’únic a aconseguir la glòria. I és que els participants de la Comunitat Valenciana han brillat amb llum pròpia. Destaca el subcampionat del torrevejense Alejandro Pareja (RCN Torrevella) en classe Europa en sumar 20 punts.

Una plata que per molt poquet, només per dos punts, no es va convertir en or. El català Marc Telló, del CN El Balís, va ser qui es va imposar en aquesta categoria. El podi el va completar en tercer lloc Oriol Piña (CN Estartit) amb 24 punts.

Alejandro Pareja, del RCN Torrevella, va fregar la medalla d’or en la classe Europa.

En últim lloc, esmentar la meritòria sisena posició de Mateo Codoñer (RC València) en la classe Optimist. El valencià va concloure la cita palmesana amb un total de 47 punts. Així mateix, Antonio López del RCN Torrevella va ser tretzè en la general absoluta.

Categorías Vela