Vela
»
»
»
»
»
VELA | Alacant comptarà de nou amb l’eixida de la Volta al Món a Vela

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

VELA | Alacant comptarà de nou amb l’eixida de la Volta al Món a Vela

El Consell preveu aprovar el conveni perquè les pròximes eixides de la Volta al Món en Vela siga des del Port d’Alacant com ja ha sigut en passades edicions. Foto: Alacant Port d’Eixida.

Dues noves edicions s’esperen en el Port d’Alacant

Tal com es venia rumorejant, Alacant serà la seu novament de la Volta al Món de Vela després de desbloquejar l’actual situació on havien molts dubtes al *rededor sobre si finalment acollir o no dit esdeveniment. I és que, el cost ascendia a 22 milions d’euros on finalment ha sigut rebaixat a 9,5 milions per a garantir i que la Generalitat no patisca riscos.

El nou contracte que se signarà en breus, dóna la possibilitat que Alacant aculla dues edicions d’aquest gran esdeveniment; l’eixida de la regata de 2021 i 2025. Aquest mateix aprovarà durant l’última reunió del ple del Consell de 2018 perquè es puguen iniciar els preparatius de la pròxima edició a menys de dos anys vista.

Per tant, des de l’última edició que es va fer la 2017/18, justament amb eixida a Alacant, la Comunitat haurà d’esperar diversos anys més per a tindre de nou l’eixida de la Volta al Món de Vela.

Categorías Vela