Vela
»
»
»
»
»
VELA | Presentada la 5ª edició de la Comunitat Valenciana Olympic Week

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

VELA | Presentada la 5ª edició de la Comunitat Valenciana Olympic Week

Ha començat el compte enrere per a la cinquena edició de la Comunitat Valenciana Olympic Weekde vela i vela adaptada, competició que ha estat presentada en la Fundació Trinidad Alfonso i que tindrà quatre seus:  RCN Torrevella ,  RCN València, RCR Alacant i CN Xàbia.

Una prova que se celebrarà del 7 al 10 de febrer, organitzada de manera conjunta per la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso, i que forma part del circuit preolímpic espanyol. Així que els millors del nostre país es donaran cita en les nostres aigües.

José Martínez, vicepresident de la Federació Espanyola de Vela, ha ressaltat que “l’objectiu ha estat i és convertir-se en un referent per als regatistas en preparació i que pugui ocupar un lloc destacat en els seus calendaris esportius, alguna cosa que anem aconseguint a poc a poc”.

RCN Torrevella

Les classes que prendran part de la cita que se celebrarà en les instal·lacions del RCN Torrevella són: Làser 4.7, Làser Radial, Làser Standard, Europe, 49er, 49er FX, Flying Dutchman i RC IOM.

RCN Alacant

Per la seua part, les modalitats que es disputaran en les instal·lacions del RCN Alacant són: 470 420 ,  RS:X,  Bic Techno  293 ,  Raceboard, Fórmula Windsurfing i Fórmula Kite. 

RCN València

Quant a les quals tindran lloc en la capital del Túria, cal esmentar a Finn, 29er, Nacra 17 i Classe A.

CN Xàbia

En últim lloc, i no per això menys important, les classes Hansa 303 i els 2.4mR competiran en el CN Xàbia.

Puntuacions

Per a les classes Làser Standard, Hansa 303, 470, Fórmula Windsurfing, Raceboard, i Fórmula Kiteserà valedora per a la Copa d’Espanya; mentre que per als Làser 4.7, Làser Radial, Làser Standard, RS:X, Techno 293, Raceboard, 420 i Europe la CVOW 2019 serà prova puntuable autonòmica; i finalment la sura RC IOM i FlyingDutchman serà vàlida per a la Copa Associació.

Categorías Vela