Vela
»
»
»
»
»
VELA | Quatre valencians en el Top10 de la Copa d’Espanya Techno Sub-15 i Sub-17 i RSX Sub-19

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

VELA | Quatre valencians en el Top10 de la Copa d’Espanya Techno Sub-15 i Sub-17 i RSX Sub-19

El passat cap de setmana es va celebrar la Copa d’Espanya Techno Sub-15 i Sub-17 i RSX Sub-19 en les instal·lacions del Real Club Nàutic de Gran Canària, competició organitzada al costat de la Federació Canària de Vela i en la qual vam tenir representació per mediació del CN Xàbia, el CN Santa Pola i el CW Hispà Francès. Fotografia portada: Pep Portas.

Els regatistas de la Comunitat Valenciana van completar una gran actuació, tan sols cal observar els resultats. Un total de quatre valencians van aconseguir situar-se en el Top10 de les seues respectives modalitats.

Categoria Bic Techno Sub-17

De tota l’expedició de la Comunitat Valenciana destaca el santpolero Javier Clement, qui va ser quart en en Bic Techno Sub-17 en sumar 23 punts. Clement es va quedar a 3 punts de la medalla de bronze. Una llàstima tenint en compte la gran regularitat que va tenir en la Copa, sent el UFD de la segona regata la que li va privar de pujar-se al podi.

Álex Ortega, del CN Xàbia, es va quedar a les portes d’estar també en el Top10 Sub-17. El javiense va acabar en onzè lloc amb un total de 65 punts. Per part seva, Natalia Blanquer va acabar en el lloc 18, cinquena en dones. També i del mateix club, Blanca Olaizola ho va fer en el 24 i Marjon Lextray en el 25. Joan Carot, del Liceu, en el 27.

Javier Clement es va quedar sense bronze per 3 punts en Bic Techno Sub-17.

Categoria Bic Techno Sub-15

Els esportistes del Club Nàutic Xàbia Jacobo Ruíz i Carlos Marí Alarcón, sí que van aconseguir aconseguir el Top10 acabant en sisena i vuitena posició respectivament. La valenciana Sofia Verdune (CW Hispà Francès) va finalitzar en el lloc número 14.

Jacobo Ruíz i Carlos Marí van ser sisè i vuitè en Bic Techno Sub-15.

Categoria RSX Sub-19

Per a acabar, esmentar al regatista del CN Santa Pola Jorge Aranzueque. Aranzueque va obtenir una meritòria i treballada sisena plaça en sumar 34 punts. Qui es va quedar molt prop del Top10 va ser Octavio Ramón, del CN Xàbia, concloent en la plaça 12.

Jorge Aranzueque va acabar sisè en la classe RSX Sub-19.

Categorías Vela