Vela
»
»
»
»
»
WINDSURF | L’alacantí Iván Pastor finalitza novè en el Campionat d’Europa de RS:X

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Iván Pastor Europeo de RSX 2019
Iván Pastor en una de las regatas del Europeo de RS:X celebrado en Palma (Sailing Energy/CNA).

WINDSURF | L’alacantí Iván Pastor finalitza novè en el Campionat d’Europa de RS:X

Iván Pastor en una de las regatas del Europeo de RS:X celebrado en Palma (Sailing Energy/CNA).

La Badia de Palma de Mallorca ha acollit el Campionat d’Europa de windsurf olímpic RS:X, competició que ha organitzat el Club Nàutic Arenal durant cinc dies i en el qual s’han donat cita més de 300 esportistes procedents de totes les parts del món.

El santapolero Iván Pastor, qui es va enfrontar a 103 windsurfistas en la categoria masculina, va concloure en una meritòria novena posició que ho impulsa als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Un novè lloc en la classificació general que ha aconseguit després de ser cinquè en la Medal Race, una única regata en la qual participen els deu millors de cada classe i que puntua doble i en la qual va ser l’únic espanyol.

Gràcies al cinquè lloc de la Medal Race, Iván Pastor ha estat novè en l’Europeu.

L’alacantí s’ha mostrat “content per estar en el Top10 de nou” posat que l’Europeu disputat a Mallorca és selectiu per al preolímpic que es disputarà aquest estiu al Japó. Un preolímpic que ja arribarà, de moment l’esportista de Movistar començarà a preparar l’EuroCup de Medemblik (Holanda) que tindrà lloc finals del mes de maig.

Una nova cita que servirà per a continuar agafant manxa a la seua gran meta: participar en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. I és que cal recordar, per a qui no ho sàpiga, que si Iván participa en Tòquio seran els seus cinquens Jocs Olímpics. Unes xifres amb les quals l’integrant del Projecte FER passarà als anals de la història.

La competició era selectiva per al preolímpic del pròxim estiu al Japó.

Por Golsmedia

Categorías Vela