Inicio / Voleibol // + Noticies / VOLEIBOL | La valenciana Paola Martínez accedeix a l’Europeu amb la Selecció Espanyola

VOLEIBOL | La valenciana Paola Martínez accedeix a l’Europeu amb la Selecció Espanyola

La Selecció Espanyola femenina de Voleibol ha aconseguit la passada al Campionat d’Europa després d’aconseguir una ajustada victòria en cinc sets davant la Selecció de Romania. En la Selecció Espanyola militava la gandiense Paola Martínez, que malgrat no gaudir de minuts, ha format part d’un equip que ha aconseguit l’objectiu de la classificació amb escreix. Foto: RFEVB.

El partit disputat en Alexandría (Romania) va caure del costat visitant en cinc sets (25-22/16-25/23-25/25-21/13-15)

Després d’un primer set més que ajustat, les Lleones del Vóley van concedir tres punts finals després d’arribar amb empat a 22 a la conclusió d’aquest. Després d’això, les espanyoles van començar a construir la remuntada des del primer punt del segon set, on van demostrar major concentració i van aconseguir igualar la contesa.

Més igualat va estar el tercer set, on les romaneses no van permetre a les visitants aprofitar el xicotet avantatge que treia el combinat espanyol, però en el moment decisiu de la mànega, les Lleones del Voléy van aconseguir mantindre la calma i tindre encert en atac per a portar-se el tercer set.

L’Europeu es disputarà del 3 d’agost al 8 de setembre de 2019 a Polònia, Eslovàquia, Hongria i Turquia

L’equip de Romania necessitava tirar d’arpa per a salvar la trobada, i així ho van fer. Les pupil·les de Pascual Serrano van començar amb avantatge en l’electrònic, però amb l’ajuda de l’aguerrit públic, van aconseguir portar el partit a un cinqué set més que igualat on la capitana Helia González rubricaria el treball de l’equip nacional en terres romaneses amb el punt decisiu.

Van aconseguir la passada a l’Europeu sis anys després mancant una jornada per disputar

Així doncs, la Selecció Espanyola disputarà l’Europeu a la fi del pròxim estiu gràcies a un bloc excels on la gandiense Paola Martínez ha aportat el seu granet d’arena per a tornar a gaudir del Campionat d’Europa després de sis anys sense aconseguir-lo.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *