Voleibol
»
»
»
»
»
VOLEIBOL | El voleibol de Castelló continuarà en l’Élit

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

VOLEIBOL | El voleibol de Castelló continuarà en l’Élit

El club volei UBE L’Illa Grau ha tancat una temporada d’ensomni i ha aconseguit, un any després del descens, tornar a la Superlliga.

La fase d’ascens s’ha convertit en un passeig triumfal per a l’equip castellonenc en véncer de formar consecutiva en els quatre partits necessaris per a aconseguir l’objectiu.

D’esta manera, la victòria front el Intasa San Sadurniño per un contundent 3-0 va fer reialitat el desig de la temporada i provocà l’alegria de jugadors, cos tècnic i directiva del conjunt grauer. El partit va ser dominat per L’Illa Grau des del primer punt. Imparable en totes les vessants del joc, especialmente en els dos primers sets. Encapçalats per Gustavo Saucedo, qui tingué una alta efectivitat, el conjunt de Castelló no donà cap opció als gallecs i pugueren aconseguir la victoria final i l’ascens a la máxima categoría del volei espanyol.

D’esta forma ocuparàn el curs vinent el lloc que deixa el Club Volei Mediterràneo de Castelló que ha descendit a la Superlliga 2 després d’una temporada irregular.

En la ultima jornada de la lliga regular, el conjunt castellonenc va patir una nova derrota, per 3 sets a 0, a Sòria, front el Rio Duero. La clau estigué en la primera mànega on el Mediterràneo estigué 19-23 amunt, a només dos punts de guanyar el primer set, però el conjunt castellà jugà els seus millors minuts i remuntà fins guanyar-lo per 27-25.

Cara i creu per al volei de la provincia de Castelló que continuarà gaudint del millor voleibol d’Espanya la próxima temporada.

Categorías Voleibol