Voleibol
»
»
»
»
»
VOLEIBOL | Tant sols un equip de la Comunitat ha aconseguit superar la Primera Fase del Nacional Juvenil Femení

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

VOLEIBOL | Tant sols un equip de la Comunitat ha aconseguit superar la Primera Fase del Nacional Juvenil Femení

Un de tres, aqueix ha sigut el bagatge dels equips que representaven a la Comunitat Valenciana en el Campionat Juvenil Femení que s’està celebrant en Gran Canària, classificant-se el Dentals l’Aigüera Benidorm com a segones de grup. Foto: CV Benidorm.

Dentals l’Aigüera Benidorm

Malgrat començar la fase de grups amb derrota, el conjunt alacantí va demostrar del que eren capaços després de sorprendre a un dels favorits, el Barça, en el primer set del seu enfrontament per 22-25. Les catalanes van reaccionar i amb un contundent 25-7 van igualar la contesa. Tampoc va estar igualat el tercer, en el qual les nostres van caure per 25-15, però si es van posar guerreres per a caure per 25-22 en la cambra i definitiu.

La segona jornada era una autèntica final per a les de Benidorm, doncs es mesuraven amb l’Arona Tenerife Sud, equip que havia guanyat en la primera jornada. Després d’un inici arrollador de les de la Comunitat (15-25), les illenques van respondre colpejant per (25-18). Lluny de vernirse a baix, les alacantines van guanyar els següents dos sets de forma plàcida (16-25 i 11-25).

Ja sabent el resultat de l’altre partit, L’Aigüera Benidorm va eixir al tercer encontre coneixent que una victòria els ficava en la segona fase. I amb aqueixa mentalitat van eixir a enfrontar-se a l’Albacete, sent superiors des de l’inici tancant el primer set per 18-25. Les següents mànigues no anaven a ser menys, i guanyant-los per 20-25 i 17-25 es fiquen en la segona fase.

Sense temps per a descansar, demà mateix 3 de maig a les 09:00 del matí els espera el Zalaeta en els vuitens de final.

Xàtiva Voleibol

No han tingut sort les xiques de l’equip de La Costera que malgrat començar amb bon peu aconseguint una agònica victòria en el cinquè set davant el Guadalajara. Van començar perdent el primer set per 25-19, però en el segon van traure les seues millors habilitats per a aconseguir un contundent 15-25. Com si s’hagueren relaxat, les de Guadalajara van tornar a posar-se per davant vencent 25-22. La reacció no es va fer esperar i les valencianes ganaro 20-25. En el definitiu set un ràpid avantatge els va valdre per a guanyar per 8-15.

El segon partit del Xàtiva de nou va haver d’anar al cinquè set. Després de començar perdent els dos primers enfront del Zalaeta, el favorit del grup, per 23-25 i 11-25. Malgrat la contundència de la segona màniga, les de La Costera van saber refer-se per a igualar a dues, vencent els següents per 25-20 i un agònic 26-24. En el cinquè i definitiu set, i a pesar que la inèrcia era positiva per a les nostres, les de la Corunya van agafar un ràpid avantatge per a portar-li-ho per 10-15.

L’últim partit era una final, el que guanyava es classificava i el que perdia s’anava a casa, i així van afrontar tant el Xàtiva com el Voleibol Rivas el partit. Van eixir millor les segones, la qual cosa els va suposar aconseguir portar-se el primer set per un molt igualat 28-26. Perdre aquestes mànigues tan llargues sempre dol, i ho van notar en el segon on a penes van presentar batalla i van perdre per 25-15. La reacció va arribar en el tercer, que les valencianes van guanyar 21-25, però malgrat l’igualat del quart set, el Rivas és l’equip que es classificarà per a la segona fase en vèncer 25-22.

Demà el Xàtiva Voleibol s’enfrontarà al CV Albacete en els vuitens de final dels llocs del 17 al 32 a les 09:00 hores.

Goldcar San Joan d’Alacant

S’esperava que el Sant Joan d’Alacant tinguera un dels grups més difícils després del sorteig, i així ha sigut. Van iniciar la competició front sempre complicat Cajasol Juvasa, un dels favorits per a la competició i que va passar per sobre de les alacantines des de l’inici, guanyant amb contundència els tres sets (8-25, 22-25 i 15-25).

El segon partit els va tocar mesurar-se al rival potser amb el qual més parelles podien estar i es va notar, malgrat perdre per 3 sets a 0, els tres van estar molt igualats en tot moment i fins als compassos finals no se sabia qui li l’anava a portar (22-18, 25-20,25-22), encara que en els moments clau van estar millor les xiques de Los Alcázares.

El tercer encontre, que tan sol anava a definir la posició final de l’equip alacantí, també va acabar amb el resultat de 0-3 (15-25, 21-25 i 21-25), enfrontant-se en aquesta ocasió al combinat que ha acabat com a campió del Grup A, el Ibsa CV COO 7 Palmas.

Després d’aquests resultats, lluitaran pels llocs entre el 17 i el 32 enfrontant-se al CV Premià de Dalt el dijous 3 a les 13:00 hores.

Categorías Voleibol