Voleibol
»
»
»
»
»
VÓLEY | El CV Elche signa patrocinador i militarà a la Superliga 1 Femenina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VÓLEY | El CV Elche signa patrocinador i militarà a la Superliga 1 Femenina

Finalment, el Club Voleibol Elche competirà a la Superliga 1 Femenina, la màxima categoria nacional, la pròxima temporada. El club il·licità, mitjançant el seu president David Agulló va confirmar que ja s’ha ha realitzat la inscripció a la lliga, així com que s’ha pogut afrontar el pagament dels 24.000 necessaris per a aquesta gràcies a la signatura amb European Sports Dreamers, el seu nou sponsor.

35426487_393540654478477_1912447506961137664_n

En una roda de premsa convocada en l’Estadi Martínez Valero es va explicar la situació actual del club, que va aconseguir l’ascens el passat mes d’abril (fotos i crònica en l’enllaç), però que no podia fer front a la quantitat econòmica necessària per a escalar a la Superliga 1. A més, David Agulló va confirmar que el brasiler Leo Passerine serà el nou tècnic de l’alacantí i substituirà al seu compatriota Andre Collin.

L’equip, que va aconseguir l’ascens el seu primer ascens a Superliga 1 amb mèrits esportius, no tenia confirmada la seua presència en ella per falta d’ingressos

El president del CV Elche va donar a conèixer el pressupost global per a la pròxima campanya, que oscil·larà entre els 80 i els 100 milions d’euros gràcies al patrocini de European Sports Dreamers i a uns altres que es van a buscar per a incrementar els ingressos i afrontar amb garanties econòmiques l’aventura en l’elit del vóley femení.

L’equip passarà a denominar-se CV Elche ESD (European Sports Dreamers) a partir de la pròxima temporada i ja té perfilada la plantilla quasi definitiva, ja que molts dels contractes de les seues jugadores ja estaven pactats a l’espera de si es podia o no realitzar la inscripció a la Superliga 1.

Foto: CV Elche

Categorías Voleibol