Voleibol
»
»
»
»
»
VOLEIBOL | El Club Voleibol València Femení serà el primer semifinalista de la Copa Comunitat Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

VOLEIBOL | El Club Voleibol València Femení serà el primer semifinalista de la Copa Comunitat Valenciana

Les xiques pertanyents al Club Voleibol València estàn d’enhorabona. Després de derrotar el dijous passat al Volei Grau Castelló, el combinat dirigit per Borja Bé ha aconseguit clasisficar-se en les semifinals de la Copa Comunitat Valenciana, torneig el qual es disputarà al llarg d’aquest cap de setmana. Foto: Club Voleibol València.

La trobada entre tots dos conjunts va estar bastant igualat des del principi. Després d’un primer set bastant entretingut, les castellonensues van aconseguir emportar-se la primera màniga al seu favor per 21-25. No obstant això, les valenciana van saber reposar-se al primer set i van igualar el partit amb un gran segon joc en el qual van obtenir el punt en vèncer per 25-15.

Amb la trobada igualada de nou, el Club Voleibol València no va a baixar els braços i va guanyar el seu segon punt consecutiu. A diferència de l’anterior, est va estar més igualat i el resultat va ser idèntic al primer, però amb diferent equip victoriós. Amb tres sets disputats i la possibilitat de tancar el compromís, les valencianes van desaprofitar l’oportunitat per fer-ho. El Volei Grau Castelló li va endossar una sobirana pallissa en el quart set (8-25) que va provocar que s’arribés a l’últim i definitiu cinquè set, el tie-break.

Foto: Club Voleibol València.

Finalment, la sort es va posar de costat de les valencianes. Després d’un joc bastant igualat, el Club Volei València va realitzar un gran tie-break i van derrotar a les de Castelló per 15-8. D’aquesta manera, va aconseguir classificar-se en les semifinals de la Copa Comunitat Valenciana.

El torneig es reprèn el dissabte 29 de setembre amb fins a cinc boniques trobades

A partir del proper dissabte 29 de setembre es reprendrà la competició. El Club Volei València s’enfrontarà al Club Volei Xátiva en el partit inaugural del dissabte. El torneig seguirà amb importants trobades com al Rental H. Benidorm enfront de l’Universitat D’Alacant, entre uns altres. Mentre que el partit clausura d’aquest dia serà el que enfrontarà al Platges Benidorm vs Club Voleibol ACE Almoradí.

Categorías Voleibol