Voleibol
»
»
»
»
»
VOLEIBOL | Ple valencià en la Superliga 2 masculina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VOLEIBOL | Ple valencià en la Superliga 2 masculina

Gran jornada per al voleibol valencià en la segona categoria nacional masculina, ja que els tres representants de la Comunitat han sigut capaços de vèncer, mantenint-se el Voleibol Almoradí com un dels líders. Foto: Voleibol Almoradí.

Els primers a jugar en la segona jornada de la Superliga 2 masculina van ser els jugadors del Mediterráneo Castellón (dissabte a les 17:00 hores), els qui després de la derrota de la setmana passada volien rescabalar-se en el seu duel enfront del cvleganes.com, equip que venia de sumar tres punts en la primera jornada. No obstant açò, els castellonencs, a pesar que en el primer set van haver d’emprar-se a fons per a emportar-se’l (26-24), van acabar vencent amb dos sets molt solvents (25-16 i 25-19) i donen un salt classificatori amb aquests 3 primers punts.

Tant el Mediterráneo Castellón com el Xàtiva Voleibol s’estrenen

També en el dia d’ahir, però a les 18:30 hores, Xàtiva Voleibol exercia com a local amb l’única intenció d’aconseguir la seua primera victòria, fet que van complir en un espectacular encontre en el qual van derrotar a un Voleibol Mundet que venia de guanyar 3-0. Açò sí, per a vèncer van haver de remuntar, ja que encara que el primer set va ser per als valencians (25-20), els catalans li van donar la volta a la situació amb un 21-25 i un 23-25, però el Xàtiva Voleibol va tirar d’èpica i va acabar vencent 26-24 i 15-12 per a registrar les seues 2 primeres unitats.

Pel que fa al Voleibol Almoradí, ha jugat aquest matí (12:00 hores) i ha tornat a demostrar el seu potencial vencent 3-1 en el feu d’un Voleibol Pinto Ceredent que ja va sucumbir en la primera jornada. No obstant açò, la victòria no ha sigut gens fàcil tenint en compte que el primer set es va haver d’allargar fins a un 32-30 favorable als madrilenys, però els de La Vega Baixa han sabut reposar-se per a acabar remuntant l’encontre (21-25, 14-25 i 20-25) sense que el seu rival es portara cap set més, sumant així tres nous punts amb els quals ja acumulen 6 per a mantenir-se entre un dels tres colíderes.

Dos necessitats i un dels líders són els pròxims rivals

El pròxim rival del Voleibol Almoradí serà el cuer, un Arona Paradise Park al que rebran el dissabte a les 17:00 hores, mentre que el Mediterráneo Castellón tornarà a exercir com a local també el dia 20 a les 17:00 hores per a enfrontar-se a un Voleibol Pinto Caredent que encara no ha estrenat el seu caseller de punts. Pel que fa al Xàtiva Voleibol, tindrà un complicat desplaçament, ja que visitarà al primer classificat, el Tarragona SPSP el dissabte 20 d’octubre a les 20:00 hores.

Categorías Voleibol