Voleibol
»
»
»
»
»
VOLEIBOL | El UBE L’Illa Grau manté el liderat i l’Universitat d’Alacant s’estrena

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VOLEIBOL | El UBE L’Illa Grau manté el liderat i l’Universitat d’Alacant s’estrena

En la Superliga 2 femenina, el UBE L’Illa Grau de Castellón va tornar a sumar de tres i segueix en el més alt empatat a punts amb el CV Esplugues. Pel que fa als altres representants valencians, només l’Universitat d’Alacant va ser capaç de vèncer, per la qual cosa el Xàtiva Voleibol i el Volei Grau Castelló segueixen sense haver estrenat el seu caseller de punts. Foto: UBE L’Illa Grau.

El primer a entrar en escena va ser el Xàtiva Voleibol (dissabte a les 16:30 hores), combinat que de nou va sucumbir sense poder emportar-se cap punt. En aquesta ocasió van caure 0-3 en mans del JS Hotels Ciutat Cide, encara que van vendre cara la derrota en els dos primers sets, doncs en tots dos van quedar 21-25, però els de Palma de Mallorca van acabar resolent el tercer amb un 17-25 que els permet acumular un total de 5 unitats en la taula.

Tant el Xàtiva Voleibol com el Volei Grau Castelló van merèixer més

A les 17:00 hores va arribar el torn per a l’intractable UBE L’Illa Grau de Castellón, que es va desplaçar fins a Almeria per a enfrontar-se al AVG 2008. Liderades per Lauren Key amb els seus 19 punts, van vèncer 24-26 en un més que igualat i emocionant primer set per a després desfer-se del seu rival amb un 19-25 i un 20-25 i aconseguir un nou triomf que els manté en el més alt de la classificació amb 6 punts.

A continuació, a partir de les 19:00 hores, va ser l’altre combinat castellonenc, el Volei Grau Castelló, el que es va enfrontar al Algar Surmenor en un duel entre dos equips que van perdre en la primera jornada, encara que els murcians sí van ser capaços de puntuar. En aquesta ocasió van fer que les nostres tornaren de buit a pesar que van donar guerra en cadascun dels sets (25-21, 25-22 i 25-20), per la qual cosa segueixen amb 0 unitats.

Primers punts per a l’Universitat d’Alacant

Per últim, aquest mateix matí a les 12:00 hores l’Universitat d’Alacant ha rebut a un Fundación Cajasol MVC que en la jornada inaugural va ser capaç de vèncer. L’encontre ha sigut entretingut, amb les alacantines imposant-se en el primer set (25-19) i les sevillanes en el segon (20-25), però finalment les universitàries han acabat d’emportar-se el gat a l’aigua amb un ajustat 25-22 i un resolutiu 25-17.

Amb aquesta primera victòria sumen els seus 3 primers punts i es troben en la setena posició, passant ja els quatre conjunts valencians a pensar en les seues pròximes cites entre les quals destaca d’una banda el derbi de necessitats entre el Volei Grau Castelló i el Xàtiva Voleibol previst per al dissabte 20 a les 19:30 hores, on almenys un dels nostres estrenarà el seu caseller de punts.

Derbi i duel entre els dos primers per a la pròxima jornada

El UBE L’Illa Grau visitarà al CV Esplugues en un duel directe entre els dos primers (diumenge 21 a les 12:00 hores), i l’Univeristat d’Alacant jugarà en el feu de l’Universidad de Granada el dissabte 20 d’octubre a les 17:00 hores, enfrontant-se a un equip que compta amb 1 punt.

Categorías Voleibol