Voleibol
»
»
»
»
»
VOLEIBOL | El UBE L’Illa Grau va a més i el ESD Granadas de Elche a menys

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

VOLEIBOL | El UBE L’Illa Grau va a més i el ESD Granadas de Elche a menys

El conjunt castellonenc dóna continuïtat a la victòria de la setmana passada i s’acosta a la part alta de la Superliga masculina, mentre que el ESD Granadas de Elche va encadenar la seua segona derrota consecutiva i s’estanca en la zona baixa de la Lliga Iberdrola femenina. Foto: CV Elche.

Barça Voleibol 1-3 UBE L’Illa Grau Castelló

No va fallar el nostre representant en la seua visita a un equip de la part baixa i va tornar a terres castellonenques amb tots els punts en joc a pesar que els catalans es van emportar el primer set (25-22).

No obstant açò, la resposta va arribar amb un ampli 19-25 que va venir seguit del set més emocionant en el qual van haver de desempatar arribant al 25-27, mentre que el quart va ser definitiu després que L’Illa Grau se l’emportara amb un solvent 18-25.

Escalen fins a la cinquena plaça

Amb aquesta victòria, cimentada sota una gran direcció de Carlos Mora i els punts collits principalment per Pablo Kukartsev i Óscar Pradas, escalen fins a la cinquena plaça comptant amb 12 punts, a sol tres del segon classificat.

ESD Magranes d’Elx 0-3 Feel Volley Alcobendas

Nova jornada sense puntuar per a les il·licitanes, que s’enfrontaven a un equip situat en la zona mitjana de la taula i que va haver de suar per a emportar-se la victòria, ja que exceptuant el segon set que va anar per a oblidar (8-25), en els altres dos les madrilenyes van vèncer de forma molt ajustada (23-25 i 27-29).

Van plantar cara en dues dels sets

D’aquesta manera, dura derrota a casa per a les pupil·les de Leo Passerine, que ja passen a pensar en la seua pròxima cita en la qual visitaran el diumenge 25 a les 18:00 hores al Barça CVB, actual tercer classificat. Per la seua banda, el UBE L’Illa Grau Castelló masculí jugarà a casa davant d’un Vecindario ACE Gran Canaria que compta amb tres punts menys. Aquest encontre està fixada per al dissabte 24 a les 19:30 hores.

Categorías Voleibol