Voleibol
»
»
»
»
»
VOLEIBOL | La Superliga 2 masculina es posa al roig viu i en la femenina el UBE L’Illa Grau es va emportar el derbi

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

VOLEIBOL | La Superliga 2 masculina es posa al roig viu i en la femenina el UBE L’Illa Grau es va emportar el derbi

Es va disputar la Jornada 9 en ambdues categories i en la modalitat masculina cal remarcar que el Mediterráneo Castellón s’ha convertit en el nou líder aprofitant el ‘favor’ d’un Voleibol Almoradí que demostra que també aspira a tot, mentre que en femení el derbi entre els dos valencians millor posicionats en la taula va ser per al UBE L’Illa Grau, i el Volei Grau Castelló va aconseguir la seua segona victòria de la temporada. Pel que fa als equips de Xàtiva, una de freda i una de calenta amb el gran triomf del masculí i l’àmplia derrota del femení. Foto: RFEVB.

En la Superliga 2 Masculina hi ha nou capdavanter i és valencià després que el Mediterráneo Castellón haja tret màxim partit del duel directe entre dos dels seus rivals. I és que es van donar cita el Voleibol Almoradí i el Tarragona SPSP, aconseguint imposar-se els alacantins liderats per Pablo Lorenzo, i a més de forma molt solvent sense deixar-los marge de maniobra ja que es van emportar els tres sets (25-15, 26-24 i 25-21), per a empatar-los a 18 punts, mantenint-se açò sí els catalans en segona plaça.

El Voleibol Almoradí comprimeix la part alta que ara lidera el Mediterráneo Castellón

Aquest resultat li va venir de perles a un Mediterráneo Castellón que no va fallar davant d’un equip de la zona mitjana com el Voleibol Mundet sumant a més un +3 després d’imposar-se amb el resultat de 3-0 (25-22, 25-19 i 29-27) gràcies en part als 21 punts sumats per Vicente Monfort, la qual cosa els permet escalar fins al més alt de la taula amb un punt més que els altres dos equips esmentats.

Pel que fa a l’altre valencià, el Xàtiva Voleibol, ha aconseguit vèncer 1-3 a un rival directe com el VP Madrid per a allunyar-se encara més dels seus perseguidors. Primer van guanyar de forma solvent els dos primers sets (17-25 i 19-25), i encara que se’ls va escapar el tercer per molt poc (26-24), no van fallar en el quart (17-25) para així emportar-se a terres valencianes els tres punts que hi havia en joc, sumant ja 14.

El UBE L’Illa Grau s’acosta a l’Universitat d’Alacant després de emportar-se el derbi

Pel que fa a la Superliga 2 femenina cal remarcar sobretot que teníem duel entre valencians per a aquest mateix matí amb l’Universitat d’Alacant – UBE L’Illa Grau, on les castellonenques s’han imposat per a acostar-se a sol dos punts precisament al seu rival en aquesta cita. El nou sisè classificat va aconseguir emportar-se els tres sets (25-27, 20-25 i 23-25) per a tornar a casa amb els màxims punts possibles.

Per la seua banda, el Volei Grau Castelló va aconseguir una transcendental victòria enfront d’un equip que també està situat en la meitat inferior de la taula però amb molt més marge respecte al descens, el Fundación Cajasol MVC. El segon triomf de la temporada per als castellonencs va arribar en un trepidant encontre en el qual van prendre la davantera emportant-se els dos primers sets (14-25 i 20-25), i encara que el rival va arribar a empatar (25-22 i 25-18), es van refer en l’últim set (8-15) per a aconseguir dos importants punts.

Per últim, el Xàtiva Voleibol visitava al tercer classificat, el AD Algar Surmenor, i poc van poder fer les valencianes, que van caure 3-0 (25-18, 25-14 i 25-22) i es mantenen en la part baixa de la classificació.

Categorías Voleibol