Voleibol
»
»
»
»
»
VOLEIBOL | El UBE L’Illa Grau cau a casa del vigent campió i ix del ‘play-off’

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

VOLEIBOL | El UBE L’Illa Grau cau a casa del vigent campió i ix del ‘play-off’

Es trenca la ratxa de tres victòries seguides en aquesta Jornada 8 de la Superliga Masculina i el UBE L’Illa Grau es veu relegat a la cinquena plaça. Era un encontre complicat en visitar al vigent campió que, a més, es troba pugnant per la primera plaça. Foto: RFEVB.

La bona dinàmica dels castellonencs els feia desplaçar-se a terres aragoneses amb molta força i il·lusió. No obstant açò, el Teruel s’ha imposat amb certa solvència en el primer set (25-15), posant a més molt complicat que el UBE L’Illa Grau poguera puntuar en aquest desplaçament en emportar-se també el segon (25-20).

Amb aquesta derrota perden la seua plaça de ‘play-off’

No obstant açò, la reacció va arribar en el tercer (22-25), creient de nou en les seues opcions de traure alguna cosa positiva d’aquesta complicada eixida, però el duel matinal va acabar en el quart set després de emportar-se’l el Teruel (25-20) para així seguir guanyant crèdit en la seua pugna per les primeres places.

Els castellonencs, per la seua banda, veuen com un dels equips que li precedeixen en la taula s’escapa a 7 unitats i com el Urbia Voley Palma els arrabassa la quarta posició, caent a la cinquena i comptant amb 14 punts de cara a la seua pròxima cita en la qual rebran el dissabte a les 17:00 hores a un CV Melilla que pugna per allunyar-se de la zona de descens.

Categorías Voleibol