»
»
»
»
VOLEIBOL | El UBE L’Illa Grau Castelló perd i Magranes d’Elx aconsegueix una important victòria a Lugo

Aquest cap de setmana es va disputar la jornada 10 tant en la categoria de SuperligaMasculina com en la categoria de la Lliga Iberdrola Femenina. UBE l’Illa Grau Castelló va perdre 3-2 en la seva visita a les Illes Balears, enfront del Urbia Voley Palma en un partit trepidant a 5 sets. Mentre que les noies del ESD Magranes d’Elx van guanyar en la seva visita a Lugo, contra el Emevé per un resultat de 3-1 en sets per a les visitants. Foto: C.V. L’Illa-Grau.

Partit apassionant i igualat a la Palma que cau del costat local

Aquest dissabte es va viure un encontre magnífic entre dos equips lluitadors. L’IllaGrau Castelló va començar plantant cara a l’equip local, i va perdre el primer set de manera molt disputada (25-23) que cauria a les mans de l’equip local. No obstant això, es va reposar i va aconseguir portar-se tant el segon set (15-25), com el tercer (17-25), gràcies al gran servei dels jugadors castellonencs i el gran joc desplegat per l’equip.

Finalment, els locals aconseguien igualar les forces després de fer-se amb el quart set (25-21), per a més tard, aconseguir la victòria en un cinquè set (15-9) i així derrotar al Castelló en un partit molt disputat per tots dos conjunts.

Amb aquesta derrota, el UBE l’Illa Grau Castelló es manté en la 6è plaça de la SuperligaMasculina. El pròxim partit serà el dissabte que ve a les 18.00, rebrà al Intasa Sant Sadurniñoen el Pavelló de la Ciutat Esportiva.

Les noies del Magranes d’Elx trenquen la seva mala ratxa de 5 partits seguits perduts a Lugo

Les il·licitanes van quallar un gran partit enfront del Emevé de Lugo, per a sumar una important victòria que els retorna la confiança per als pròxims partits. Les il·licitanes van aconseguir apuntar-se el primer set (20-25) i el segon set que va estar més disputat (27-29).

No trigaria a arribar la reacció de les locals, que es portarien el tercer set (25-20), perquè finalment, les noies del Granada d’Elx acabarien guanyant el quart set (20-25) i per tant es feien amb la victòria.

El ESD Magranes d’Elx es col·loca en el 8è lloc de la Lliga Iberdrola i rebrà al Madrid Chamberí, el dissabte 22 a les 19.00 en el Pavelló Municipal El Toscar.