Voleibol
»
»
»
»
»
VOLEIBOL | El Voleibol Almoradí es queda amb la mel en els llavis i el derbi femení va ser per al Volei Grau Castelló

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

VOLEIBOL | El Voleibol Almoradí es queda amb la mel en els llavis i el derbi femení va ser per al Volei Grau Castelló

No ha pogut ser. El Voleibol Almoradí s’ha quedat a les portes de disputar la Copa Príncep a la qual el Mediterráneo Castellón ha accedit finalment com a segon classificat. Destacar els triomfs del Xàtiva Voleibol tant en masculí com en femení, i que el derbi entre l’Universitat d’Alacant i el Volei Grau Castelló se’l van emportar les castellonenques donant la campanada amb molta solvència. Foto: RFEVB.

Superliga Masculina 2

Amb el Mediterráno Castellón, que descansava, tenint la seua plaça de Copa Príncep en la butxaca, l’emoció se centrava en l’altre bitllet per a aquesta cridanera competició, i més tenint en compte que un altre valencià també aspirava a ella, tractant-se d’un Voleibol Almoradí que no va fallar enfront d’un altre aspirant com el cvleganes.com, qui tenia exactament les mateixes possibilitats tenint en compte que afrontaven aquesta cita empatats a punts. No obstant això, els de la Vega Baixa no van donar treva al seu rival i van acabar sumant tots els punts possibles en véncer en els tres sets (25-21, 25-20 i 25-17), fent-ho a més amb molta autoritat encapçalats per uns superbs Pedro Miralles i Pablo Lorenzo.

Triple empat a punts en el més alt que deixa al Voleibol Almoradí sense Copa Príncep

Amb aqueixa àmplia victòria havien fet els deures i depenien del resultat que es donara aquest matí en el Voleibol Pinto Caredent – Tarragona SPSP, on finalment es van imposar els catalans amb un ajustat 2-3 amb el qual es produeix un triple empat que els val als catalans per a acabar la primera volta en el més alt i provocar que el Voleibol Almoradí es quede amb la mel en els llavis, ja que el Mediterráneo Castellón accedeix com a segon en tindre millor coeficient de punts que els alacantins, 1,09 per 1,06, mentre que el Tarragona SPSP acaba en el més alt en tindre millor coeficient de sets que tots dos.

Per part seua, remarcar també el gran triomf collit pel Xàtiva Voleibol enfront del cuer per a continuar creixent en la taula, ja que malgrat continuen setens, tenen el quart a un sol punt. Els primers sets van estar molt igualats, guanyant els valencians el primer (25-22), veient-se superats pel CV Collado Villalba en el segon (22-25), i tornant a avançar-se en el tercer (25-23) per a acabar resolent el partit en el quart (25-18) i així sumar tres punts.

Superliga Femenina 2

En la segona categoria nacional del voleibol femení, amb les valencianes sense opcions de colar-se en la Copa Princesa, el més atractiu era el derbi d’oposats entre l’Universitat d’Alacant i el Volei Grau Castelló que s’ha jugat aquest mateix matí. En ell, malgrat la situació classificatòria de tots dos ha sigut el conjunt castellonenc el que s’ha emportat la victòria i a més l’ha fet amb un incontestable 0-3 (23-25, 19-25 i 23-25).

El derbi d’oposats va ser per al pitjor posicionat

Abans d’aqueixa cita valenciana, en la vesprada del dissabte es va registrar una de freda i una de calenta. I és que d’una banda el UBE L’Illa Grau no va poder fer res en la seua visita al segon classificat, el AD Algar Surmenor, sucumbint amb un ampli 3-0 (25-19, 25-17 i 25-23) que els deixa ocupant la setena plaça lluny tant de la part alta com de la baixa, mentre que el Xàtiva Voleibol va fer un pas al capdavant vencent 3-0 al cuer, un AVG que segueix sense puntuar i al qual van superar amb un 25-23, 25-19 i 25-21.

Categorías Voleibol