Voleibol
»
»
»
»
»
VOLEIBOL PLATJA | Pablo Herrera ja té nou entrenador amb la ment posada a Tòquio 2020

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

VOLEIBOL PLATJA | Pablo Herrera ja té nou entrenador amb la ment posada a Tòquio 2020

Tal com informem prèviament, Pablo Herrera, junt al seu company Adrián Gavira, comptaran amb un altre entrenador de cara a la campanya 2019 en la qual Tòquio 2020 està en el punt de mira, i aqueix serà Fran Marco (a la foto), qui tractarà de donar-li continuïtat a la reeixida carrera dels dos il·lustres esportistes. Foto: RFEVB.

Fran Marco i Adrián Gaviria van coincidir sobre l’arena fa quasi 13 anys

Fran Marco serà la persona encarregada d’entrenar a una de les parelles més longeves i destacades del voleibol platja, remarcant la dada curiosa que anteriorment va formar parella sobre l’arena amb un Adrián Gavira que en 2006 va aconseguir la seua primera medalla en un torneig internacional precisament amb el qual serà ara el seu tècnic quasi 13 anys després.

Remarcar que Fran Marco es va retirar en 2016 i actualment és tècnic resident del Centre Internacional de Vóley Platja de Lorca, funció que compatibilitzarà tenint com a objectiu principal a nivell de tècnic el classificar a la parella per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, esdeveniment en el qual el castellonenc Pablo Herrera participaria per cinquena vegada i el seu company per tercera.

«Tinc ganes i il·lusió i sé que eixirà bé»

Per al nou entrenador, es tracta de “un desafiament i una responsabilitat, però tinc ganes i il·lusió i sé que eixirà bé”, confessant a més que “el treball dur ja l’ha fet Sixto Jiménez en aquests deu anys, nosaltres hem de mantindre aquest treball i adaptar-nos els uns als altres ràpidament per a començar a treballar al més prompte possible”.

Per part seua, Pablo Herrera ha manifestat públicament que han buscat “a algú que ens aporte frescor, noves tècniques d’entrenament, noves rutines, i sobretot ganes de créixer com a equip”. Tot això quan ell i Adrián Gaviria compleixen deu anys com a parella i acumulen més de 100 tornejos disputats amb un gran nombre d’èxits.

Tot això de cara a una campanya en la qual l’objectiu final és Tòquio 2020

D’aquesta manera, a partir del 9 de gener la parella Herrera-Gavira es posarà a la feina sota els ordes de Fran Marco afrontant amb la màxima il·lusió una temporada ‘pre-olímpica’ en la qual l’objectiu final és, com hem destacat, Tòquio 2020, però abans hi ha un dur camí que tractaran de recórrer amb la màxima ambició possible, ja que comença una campanya carregada de cites importants.

I és que el voleibol platja comença a preparar-se de cara als pròxims esdeveniments, entre els quals es troba per exemple el World Tour Estreles que se celebrarà a La Haya entre el 2 i el 6 de gener i en el qual es comptarà amb Liliana Fernández, membre del Proyecto FER que també és representant de la Comunitat i que està entre les millors del seu esport, sent merescudament guardonada, igual que Pablo Herrera, en la passada edició dels Premis Golsmedia Sports 2018.

Categorías Voleibol