»
»
»
»
VOLEIBOL | Diversos equips de la Comunitat es pugen al podi en el Campionat d’Espanya

Espectaculars jornades de la Copa d’Espanya de Voleibol on diversos equips van aconseguir penjar-se les medalles després d’un fantàstic torneig. Fotografia portada: RFEVB.

Valladolid va acollir a les promeses del Voleibol espanyol

La ciutat situada en el nord-oest de la Península Ibèrica va ser el centre de la Copa d’Espanya de Voleibol on acollia a 231 equips de categoria cadet i juvenil que durant quatre dies han omplit Valladolid. Aquest esdeveniment tanca amb unes xifres d’impacte: 17 instal·lacions, 49 pistes d’ús simultani, 231 equips i 3696 participants.

La Comunitat, que estava representada amb diversos equips en les diferents categories, es va pujar repetidament al podi després de les medalles del Volei Grau Castelló en Cadet Femenina i Club Voleibol València en Juvenil Masculina.

Medalla de bronze per al CV València

Els juvenils del CV València es van haver de conformar amb la medalla de bronze després de guanyar la trobada de la tercera i quarta plaça a l’Hervás Conca ‘A’. Una trobada on es va haver de decibir en el tiebreak després d’uns fenétricos punts on afortunadament, la medalla va viatjar a la Comunitat després del resultat final de 25-20/18-25/11-15.

Fregant l’or per a les xiques del Volei Grau Castelló

Quant a les xiques de categoria Cadet, no van poder cantar l’alirón després de caure en la gran final davant el Voleibol Rivas Verde de Madrid i en un de les trobades més disputades que es recorden de tot el campionat de Valladolid.

La gran final, que s’ha disputat en el matí de hui, no va caure per al costat de la Comunitat i les xiques del VG Castelló van caure per 16-25/25-12/15-13. Encara així, una merescuda i treballada plata per a les xiques.