Voleibol
»
»
»
»
»
VOLEIBOL | La central Ingrid Koga triada primera MVP Iberdrola del 2019

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

VOLEIBOL | La central Ingrid Koga triada primera MVP Iberdrola del 2019

Bones notícies les que ens arriben del ESD Granadas d’Elx, qui cada vegada està més prop d’aconseguir l’objectiu de la permanència en l’elit del voleibol femení del nostre país. La central Ingrid Koga ha estat triada MVP de la dotzena jornada de la Lliga Iberdrola, primera de 2019.

Un reconeixement que Koga s’ha guanyat per mèrits propis després de ser peça clau en la victòria del seu equip davant OSACC Haro Rioja Voley per 3-1, en un xoc que es va disputar dissabte passat 12 de gener en el Pavelló Municipal El Toscar. La central va obtenir 12 punts, 4 d’ells en bloqueig.

Tres importants punts per a un ESD Granadas d’Elx que posa terra pel mig amb els llocs de descens. De fet, les il·licitanes ocupen en aquests moments la vuitena posició en la classificació amb un total de 13 punts.

Resta jugadores set ideal

Al costat d’Ingrid Koga, es trobaven en el set ideal: la  bloqueadora Fernand  Gritzbach  (Minis de Arluy VB Logronyo), l’atacant Rocío Gómez (CVB Barça), la colocadora Jacqueline Rodrigues (IBSA CV CCO7 Palmes), les receptores Maira Wetergaard (Avarca de Menorca) i Helia González (Minis de Arluy  VB Logronyo), i finalment la líbero María Antonia Gomila (Avarca de Menorca).

Categorías Voleibol