Voleibol
»
»
»
»
»
VOLEIBOL | El UBE L’Illa Grau es retroba amb la victòria però el ESD Granadas de Elche no

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

VOLEIBOL | El UBE L’Illa Grau es retroba amb la victòria però el ESD Granadas de Elche no

Després de la derrotes encaixades en l’anterior jornada pels dos principals equips valencians del voleibol espanyol, el UBE L’Illa Grau si que va aconseguir tornar a somriure per a continuar pugnant per les primeres places en la Superliga Masculina, mentre que el ESD Granadas de Elche va repetir una nova setmana sense sumar. Foto: UBE L’Illa Grau.

UBE L’Illa Grau 3-1 Conectabalear CV Manacor

Els castellonencs s’enfrontaven en aquesta Jornada 14 a un necessitat equip com el Conectabalear CV Manacor, però el UBE L’Illa Grau vol escalar posicions en la taula i va demostrar la seva superioritat sent capaç de guanyar a un equip que, malgrat la seva ubicació en la classificació, era perillós ja que acumulava dues victòries seguides enfront de complicats rivals.

Partit molt igualat a pesar que es va saldar amb un +3

Pavel Kukartsev va ser la principal referència dels de Bescós en un encontre tremendament igualat en el qual els dos primers sets van ser per als de casa amb marcadors ajustats (25-22 i 25-23), mentre que en el tercer es van imposar els balears (21-25). No obstant això, el Illa Grau es va posar el ‘mono’ de treball i no va fallar en el quart (25-18) per a sumar un important +3 de cara a la seva complicada visita del dissabte a les 19.30 hores, quan es mesurin a un Unicaja Almería que és segon.

ESD Granadas de Elche 0-3 Dimurol Libby’s La Laguna

Visitava Elx un complicat rival millor situat en la taula i que es trobava a nou punts de distància. A més, el Granadas de Elche no va tenir el seu dia i va veure com les de Tenerife s’imposaven amb bastant autoritat en cada set per a acabar amb un 0-3 inapel·lable. 12-25, 16-25 i 20-25 van ser les puntuacions.

No va ser el dia del Granadas de Elche

Dura derrota per a encadenar el seu segon partit seguit sense sumar un sol punt, la qual cosa les manté en la part baixa amb 13 punts passant ja a pensar en la seva pròxima cita programada per al diumenge 3 de febrer, quan a les 12.00 hores visitin a un rival directe com el Cajasol Juvasa Voley.

Categorías Voleibol