»
»
»
Victoria del Familycash Xàtiva femení contra Atarfe de Granada per 3-1

Les de Rafa Mora van aconseguir els tres punts en joc en un partit complicat davant un equip granadí molt organitzat, que no va renunciar en cap moment al partit. En la primera manga, que van dominar les de Xàtiva perquè van ser més regulars, ja s’observava la igualtat que presidiria la trobada. Les xativines van obligar al temps mort de l’Atarfe amb 16-11, però les granadines van recuperar terreny, encara que les de Xàtiva van aconseguir la victòria per 25-18. Un segon set molt semblant a l’anterior amb les de Xàtiva per davant en el marcador i pressionant a les andaluses que van seguir molt ordenades en defensa (15-12). Sengles temps morts, un per cada equip, van deixar el marcador en 20-17, encara que els errors en el servei visitant van donar avantatge a les locals (25-19).

Canviava el panorama en el tercer set, les de Xàtiva van acusar l’esforç, tots dos conjunts van començar amb errors no forçats, i la igualtat seguia (9-10). Van prendre avantatge les visitants (11-15) obligant al temps mort de Xàtiva. Una bona remuntada xativina (21-22) no resultaria suficient, perquè les d’Atarfe van resoldre millor els últims punts (21-25). El desenvolupament de l’habitació set va ser molt semblant a l’anterior, les de magrana per davant i les de Xàtiva jugant a contra corrent (13-14), tot molt igualat, però amb un conjunt visitant una mica més regular que els va permetre posicionar-se de manera immillorable (20-23). Un final d’infart en el qual cap de tots dos conjunts aconseguia fer-se amb el domini, i el gran encert en servei de la jugadora local Vesy (24-24), van portar a un agònic 30-28 favorable a les xativines que van tancar de manera brillant la trobada. Les màximes anotadores van ser Roció Dengl amb 23 punts, Andrea Martínez (15 punts) i Laura Mascarell (14). Pròxima jornada en el Pavelló de voleibol de Xàtiva, 22 d’octubre 16.00 hores davant la Universitat d’Alacant.